8/3/2018, Παρουσιάστηκε το νεο βιβλίο της Ρέας Γαλανάκη « Δύο γυναίκες, δύο θεές», στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων.

Μια βραδιά ξεχωριστή!
Με μεγάλη χαρά, φιλοξενήσαμε στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, μία ξεχωριστή , αγαπημένη και πολυδιαβασμένη συγγραφέα, τη Ρέα Γαλανάκη.


Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της « Δύο γυναίκες, δύο θεές».
Οι εξαιρετικές ομιλίες της Μαρίνας Αρετάκη, προέδρου Συνδέσμου Φιλολόγων και της Βαρβάρας Περράκη, αντιδημάρχου Πολιτισμού, ενθουσίασαν τη συγγραφέα και το κοινό.


Η ταλαντούχα γραφή της Ρέας Γαλανάκη μία από τις πιο σημαντικές πένες της εποχής μας, καθηλώνει κάθε απαιτητικό αναγνώστη. Ένα βιβλίο που ενθουσίασε όλα τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης Ενηλίκων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και που αξίζει να διαβαστεί από όλους!


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη δωρεά 302 εξαιρετικών βιβλίων στο πλαίσιο της σημαντικής δράσης «Ανάπτυξη Συλλογών δημόσιων και δημοτικών βιβλιοθηκών 2017», του Κοινωφελούς Ιδρύματος Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε).

Την εκδήλωση οργάνωσαν ο Δήμος Χανίων, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων και οι εκδόσεις Καστανιώτη σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Χανίων.

 

 

ωωωγαλανακη1

 

 

ωωωγαλανακη3

 

ωωωγαλανακη2

 

ωωωγαλανακη4

 

ωωωγαλανακη5

 

(c) 2013 Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων | Website by IMMKO