Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2023, «Γιορτή έναρξης – 100 ακριβώς! Θησαυροί της Άλκης και της Ζωρζ!», στην Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου

KE2023 #forEBEr Γιορτή έναρξης

100 ακριβώς! Θησαυροί της Άλκης και της Ζωρζ

Ξεκίνησε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2023, με θέμα “ 100 ακριβώς! Θησαυροί της Άλκης και της Ζωρζ…”τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023, στην Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου.

Πρωταγωνίστριες της εκστρατείας μας, δύο αγαπημένες φίλες, η Ζωρζ Σαρή και η Άλκη Ζέη. Μια όμορφη παρέα παιδιών μαζεύτηκαν για να γνωρίσουν, αυτές τις δύο μεγάλες κυρίες, τα αναγνώσματά τους, την αξία της φιλίας και να ανακαλύψουν σπουδαίους θησαυρούς…

Μέσα από το βιβλίο της Ζωρζ Σαρή “ Ε.Π.” διαβάσαμε ένα απόσπασμα, μάθαμε πως γνωρίστηκαν και πολλές πληροφορίες για τη ζωή τους.

Ένα γράμμα … μια σημαντική αποστολή…δύο ομάδες …πολλοί γρίφοι προέτρεπαν τους μικρούς μας φίλους να βρουν όλα τα βιβλία τους!

Κρατώντας τους θησαυρούς τους τα παιδιά σχημάτισαν το 100 (100 χρόνια από τη γέννησή των δύο συγγραφέων ). Και φυσικά όλα τα παιδιά πήραν ένα ημερολόγιο, εκεί θα καταγράφουν τις εντυπώσεις τους, στις δράσεις που θα συμμετέχουν.

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2023 μόλις έχει αρχίσει…