Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2023, «Φεύγουμε για διακοπές!!!», στην Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη της Σούδας

Την Τρίτη 1 Αυγούστου 2023 στην Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη Σούδας, στο πλαίσιο της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2023, πραγματοποιήθηκε δράση με τίτλο:

“Φεύγουμε για διακοπές!!!”

Η εμψυχώτρια Θηρεσία Κατσιφαράκη με αφορμή το βιβλίο της Ζωρζ Σαρή ” Η κυρία Κλοκλό στη θάλασσα” μίλησε με τα παιδιά για το καλοκαιράκι και τις διακοπές!

Μέσα από τα βιβλία τους μάθαμε πόσο πολύ άρεσαν στις δύο μεγάλες συγγραφείς και αγαπημένες φίλες οι διακοπές και πόσο αγαπούσαν τα καλοκαίρια!!

Μήπως ήρθε ή ώρα να πάμε κι εμείς διακοπές; Με πολύχρωμα χαρτόνια, ψαλίδια, μακαδόρους ετοιμάσαμε γρήγορα τις βαλίτσες μας κι αφού συζητήσαμε ποια πράγματα είναι απαραίτητα να πάρουμε μαζί μας τα βάλαμε μέσα και……Επιτέλους!!!! Φεύγουμε για διακοπές!!!…

Καλοκαιράκι στον ήλιο, στη θάλασσα, στην αμμουδιά …με ένα βιβλίο αγκαλιά!!! Λίγο πριν φύγουμε μας περίμενε μια έκπληξη! Απολαύσαμε υπέροχα καλοκαιρινά φρούτα που μας κέρασε η κα Θηρεσία!

Ευχαριστούμε θερμά την εκπαιδευτικό Θηρεσία Κατσιφαράκη για τη μοναδική παρουσίαση, την αγάπη, την ευαισθησία της και τη μακροχρόνια συνεργασία μας!

ΚΕ2023 #forEBEr Thiresia Katsifaraki

EBE #ΕθνικήΒιβλιοθήκηΕλλάδος #NLG #NationalLibraryofGreece

ΚαλοκαιρινήΕκστρατεία2023 Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων