Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2023, «Που πάνε οι γάτες το καλοκαίρι», στην Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κήπου


Που πάνε οι γάτες το καλοκαίρι”

Γάτο καμώματα και γάτο ιστορίες σκαρφιστήκαμε το πρωινό της Δευτέρας 7 Αυγούστου 2023 στην Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου Χανίων.

Με τις …”Γατοκουβέντες” της Άλκης Ζέη και την ”Κυρία Κλοκλό” της Ζώρζ Σαρή, εκφράσαμε όμορφα συναισθήματα για τα ζώα συντροφιάς.

Ακολουθήσαμε τα ”ίχνη” μέσα και έξω από τη Βιβλιοθήκη και ανακαλύψαμε, πόσα δικαιώματα έχουν τα ζώα και πόσες υποχρεώσεις έχουμε, εμείς οι άνθρωποι απέναντι τους.

Στη συνέχεια βάλαμε όλη μας τη δημιουργικότητα και τη φαντασία, φτιάξαμε, φιγούρες κουκλοθέατρου με τις οποίες παρουσιάσαμε τη δική μας ευφάνταστη παράσταση!!

Τελειώνοντας γλυκαθήκαμε με ένα μικρό κέρασμα και δώσαμε υπόσχεση, ότι θα προσέχουμε και θα προστατεύουμε τους τετράποδους φίλους μας!

Ευχαριστούμε θερμά την εκπαιδευτικό κα Θηρεσία Κατσιφαράκη για το υπέροχο κουκλοθέατρο που έφτιαξε, με τόσο μεράκι για τους μικρούς μας φίλους, για τη μοναδική παρουσίαση, την αγάπη, την ευαισθησία και τη μακροχρόνια συνεργασία μας !!!

ΚΕ2023 #forEBEr

EBE #ΕθνικήΒιβλιοθήκηΕλλάδος #NLG #NationalLibraryofGreece

ΚαλοκαιρινήΕκστρατεία2023 Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων Thiresia Katsifaraki