1/3/2019, «Μοιράζομαι το χόμπι μου κι ότι αγαπώ» Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019, ώρα 7.30μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων.

«Μοιράζομαι το χόμπι μου κι ότι αγαπώ»

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019, ώρα 7.30μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων:
“Νίκος Χαβρεδάκης: Αγάπη για το κλασικό αυτοκίνητο”

 

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων σας καλεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 7.30μ.μ. να μοιραστούμε το χόμπι του Χανιώτη γιατρού κ. Νίκου Χαβρεδάκη για την αναπαλαίωση παλαιών αυτοκινήτων, αυτοκινήτων αντικών, αυτοκινήτων μιας άλλης εποχής, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Τούς αξίζει η χωματερή στα θαύματα αυτά της τεχνολογίας; Πως βρίσκονται, συλλέγονται, αναπαλαιώνονται και φτάνουν στην τελική τους μορφή;

Ο κ. Χαβρεδάκης μοιράζεται μαζί μας τη μεγάλη αγάπη του, την αγάπη για το κλασικό αυτοκίνητο!

Έχετε κάποιο χόμπι ή απασχόληση που αγαπάτε; Λατρεύετε τα ταξίδια; «Πιάνουν» τα χέρια σας; Έχετε πάθος με συλλογές; Πιστεύετε πως μπορείτε να τα μοιραστείτε με άλλους;

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, στο χώρο του Media Lab του αναγνωστηρίου της, με σύγχρονο εξοπλισμό και υποδομή, σας καλεί να οργανώσουμε μαζί δημιουργικές συναντήσεις. Η πρότασή σας μπορεί να απευθύνεται σε μεγάλους ή μικρούς, να αναπτυχθεί σε μια συνάντηση ή περισσότερες, να έχει σχέση με κάτι καλλιτεχνικό, πρακτικό, γενικότερα δημιουργικό (κατασκευές, ταξίδια, συλλογές, μουσική κλπ).

Σκοπός του προγράμματος, να ανταλλάσσουμε γνώσεις, εμπειρίες, πρακτικές, να συνεργαζόμαστε και να γνωρίζουμε άλλους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τις ίδιες ασχολίες ή παρεμφερείς.

Οι Βιβλιοθήκες μας να μεταμορφώνονται σε κυψέλες δημιουργικών ανθρώπων που επικοινωνούν, μοιράζονται κι ανταλλάσσουν ιδέες και γνώσεις. Βιβλιοθήκες στην καρδιά της τοπικής κοινωνίας.

 

 

DSC 1627

 

18493899 10208348278697287 848863703 o