10/3/2015, : Επισκέψεις μαθητών σε Δημαρχείο & Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο «Breaking the code:A pathway to success», την Δευτέρα 9 Μαρτίου.

Το Δημαρχείο Χανίων επισκέφθηκαν τριάντα οκτώ μαθητές και δεκατέσσερις συνοδοί καθηγητές από τέσσερα Λύκεια της Κύπρου, της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Τουρκίας αντίστοιχα στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο «Breaking the code:A pathway to success».

Στο Δημαρχείο Χανίων και αφού τους καλωσόρισε ο Δήμαρχος Χανιών, κ. Βαμβουκας, ξεναγήθηκαν στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας & Αθλητισμού, Μανώλη Αδοντάκη.

Προηγουμένως είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και να ενημερωθούν από την προϊσταμένη κα Βιβή Χουδαλάκη, για το χώρο του Media Lab, την προσωπική Βιβλιοθήκη του Ελευθερίου Βενιζέλου και τις υπηρεσίες που προσφέρουν η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων και οι Παιδικές – Εφηβικές Βιβλιοθήκες.

Ενημερώθηκαν επίσης για τον θεσμό και τις δραστηριότητες της Κινητής Βιβλιοθήκης και για την ύπαρξη και τη λειτουργικότητα των τεσσάρων Ανταλλακτικών Βιβλιοθηκών του Δήμου, για τις δραστηριότητες, τις εκδηλώσεις, τα σεμινάρια, τις Λέσχες Αναγνώσεις, τη νέα υπηρεσία Press Display καθώς και την on-line αναζήτηση στον κατάλογο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων και της Παιδικής-Εφηβικής Βιβλιοθήκης Δημοτικού Κήπου.

Αποχαιρετώντας μας, ενθουσιασμένοι ανέφεραν: « Μια απίθανη ξενάγηση, σε αυτό τον απίθανο χώρο, γεμάτο έμπνευση! Σας ευχαριστούμε πολύ»

 

episkepseis 1

 

episkepseis 2

 

episkepseis 3