12/3/2018, Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Ελένης Σβορώνου «Ζητείται δικηγόρος με μουστάκια και ουρά»!, στο χώρο της Παιδικής-Εφηβικής Βιβλιοθήκης Δημοτικού Κήπου.

Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους, στην εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Ελένης Σβορώνου «Ζητείται δικηγόρος με μουστάκια και ουρά»! την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 στο χώρο της Παιδικής-Εφηβικής Βιβλιοθήκης Δημοτικού Κήπου.

Μεγάλη η προσέλευση των παιδιών, μαγική η αφήγηση της Ελένης Σβορώνου!

Οι μικροί μας φίλοι συμμετείχαν ενεργά και με μεγάλο ενθουσιασμό στην αφήγηση και στο διαδραστικό παιχνίδι!

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων, η κα Βαρβάρα Περράκη, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, παρευρέθη και συμμετείχε ενεργά, αφού αφηγήθηκε με μοναδικό τρόπο ένα κινέζικο παραμύθι στους μικρούς μας φίλους,
ενώ η προϊσταμένη των Βιβλιοθηκών του Δήμου κα Βιβή Χουδαλάκη, αναφέρθηκε στον όμορφο ανακαινισμένο πρόσφατα χώρο, στο χώρο γνώσης, παιχνιδιού, δραστηριοτήτων, σύγχρονο, μοντέρνο και ελκυστικό που περιμένει τους μικρούς μας φίλους, στην υπέροχη Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη στον Δημοτικό Κήπο και στη συνεργάτη από παλιά, την εξαιρετική και πολύ δραστήρια συγγραφέα παιδικών βιβλίων και υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της W.W.F, Ελένη Σβορώνου.

Ευχαριστούμε το Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων, τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Δασκαλάκη και το μέλος του Δ.Σ. κ. Χαράλαμπο Ζολινδάκη, τον σύλλογο “Η προστασία των ζώων” , την κα Χαρά Σφακιανάκη και την Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη και φυσικά την κτηνίατρο Μυρσίνη Σβορώνου που απάντησε στις ερωτήσεις των παιδιών σχετικά με τα κατοικίδιά τους !

Η όμορφη αυτή εκδήλωση έδωσε το έναυσμα να οραματιστούμε κοινές δράσεις στο μέλλον, με γνώμονα την αγάπη για το βιβλίο και τα ζώα.

 

 

ωωωσβορωνου1

 

ωωωσβορωνου2

 

ωωωσβορωνου3

 

ωωωσβορωνου4

 

ωωωσβορωνου5