13/2/2017, Μοιράζομαι το χόμπι μου κι ότι αγαπώ: “Από τα Λευκά όρη στις ψηλότερες κορυφές του κόσμου” σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Σύλλογο Χανίων.

Μοιράζομαι το χόμπι μου κι ότι αγαπώ: “Από τα Λευκά όρη στις ψηλότερες κορυφές του κόσμου” σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Σύλλογο Χανίων.

 

Μια γεύση από τις ιδιαίτερες ομορφιές των Λευκών Ορέων αλλά και των βουνών του κόσμου θα απολαύσουν όσοι παρευρεθούν το βράδυ της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 7.30 μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων.

 

Οδηγοί μας στα άγνωστα μονοπάτια και την εξαιρετική φύση θα είναι ο Σταύρος Μπαδογιάννης και μέλη του Δ.Σ. του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων…..

 

 

oreibatikos1

 

 

Ο Ορειβατικός Χανίων ιδρύθηκε το 1930.

Τα τελευταία 10 χρόνια βρίσκεται στις πέντε πρώτες θέσεις ανάμεσα σε 85 ομοειδείς συλλόγους από πλευράς δράσεων πανελληνίως. Σύμφωνα μάλιστα με την πιο πρόσφατη αξιολόγηση της Ομοσπονδίας Ορειβασίας κατέχει την πρώτη θέση για τη δράση του 2015….η κατάταξη του 2016 θα ανακοινωθεί τον Ιούλιο…

Κάθε Σαββατοκύριακο οργανωμένες ομάδες πεζοπόρων ξεκινούν από τα γραφεία στην οδό Τζανακάκη 90, Χανιά και απολαμβάνουν τη Χανιώτικη φύση και όχι μόνο…

Ομάδες αναρρίχησης…σπηλαιολογίας… χιονοδρομίας, ομάδες παιδιών και εφήβων συμπληρώνουν ένα σύνολο που ξεπερνά τα 630 μέλη.

Τη χρονιά που πέρασε πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 60 εκδηλώσεις και συμμετείχαν 3000 άτομα συνολικά!