13/5/2014, Τεχνικές εμψύχωσης κούκλας, την Τετάρτη 14 Μαΐου και ώρα 16:00-18:00, στο Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων.

Την Τετάρτη 14 Μαΐου 16:00 – 18:00 θα πραγματοποιηθεί προαιρετική συνάντηση σχετικά με «Τεχνικές Εμψύχωσης Κούκλας», στο χώρο του Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων.

Υπενθυμίζουμε ότι:
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, σε συνεργασία με την Α/βάθμια Εκπαίδευση, πραγματοποίησαν εισαγωγικό Σεμινάριο με θέμα: ”Κατασκευή και Εμψύχωση Κούκλας”, που απευθυνόταν σε δασκάλους.

 

Το σεμινάριο διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία , σε δύο φάσεις, στις 3 και στις 10 Απριλίου 2014, στο Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, με εισηγήτρια την κα Αριάδνη Νόβακ, Νηπιαγωγό – Θεατροπαιδαγωγό.

 

Στόχος της δράσης αυτής ήταν η κατασκευή μία κούκλας μέσω της τεχνικής puppet animation, που συνδέεται με την εκπαιδευτική διαδικασία και το σχολικό πρόγραμμα που υλοποιεί ο εκπαιδευτικός .

 

Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, συμμετείχαν και βιβλιοθηκονόμοι των Παιδικών Βιβλιοθηκών του Δήμου, αλλά και περιορισμένος αριθμός ενδιαφερομένων αναγνωστών της Βιβλιοθήκης.

 

τεχνικες κουκλας