14/12/2017, Παρουσιάστηκαν τα δυο νέα βιβλία της Αγγέλας Μάλμου, “Η μικρή γαλάζια πεταλούδα”, και “Θεατρικά έργα για την ελιά και το λάδι”, στην Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου του Δήμου Χανίων.

Συνεχίζοντας το προγράμματα φιλαναγνωσίας για μαθητές Α/θμιας εκπαίδευσης, που οργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, στις 5,6 και 7 του Δεκέμβρη 2017, παρουσιάστηκαν σε ομάδες μαθητών του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου, τα δύο νέα βιβλία της εκπαιδευτικού και συγγραφέως Αγγέλας Μάλμου, στην Παιδική –Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου του Δήμου Χανίων.

 

Το πρώτο βιβλίο «Θεατρικά έργα για την ελιά και το λάδι» η εκπαιδευτικός και συγγραφέας Αγγέλα Μάλμου, παρουσίασε στους μαθητές, του Δημοτικού Σχολείου Αγροκηπίου και του Δημοτικού Σχολείου Καλυβών, έκδοση του ΣΕΔΗΚ (Σύνδεσμος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης), περιλαμβάνει πέντε θεατρικά έργα για μαθητικές παραστάσεις, εμπνευσμένα από την παλιά και σύγχρονη παρουσία της ελιάς στον τόπο μας.

 

Για τα μικρά παιδιά του 34ου Νηπιαγωγείου διάβασε το βιβλίο της «Η μικρή γαλάζια πεταλούδα», έκδοση του Συλλόγου Εθελοντών του νομού Χανίων «Άγιος Ιωάννης». Το βιβλίο έχει στόχο να βοηθήσει τα παιδιά ν’ αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία τη διαδικασία της αιμοληψίας και να εμφυτεύσει από νωρίς την ιδέα του εθελοντισμού, αναφορικά με την αιμοδοσία στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

 

Με τον μοναδικό τρόπο της, με έμπνευση και δημιουργία συνεπήρε τους μικρούς φίλους μας!

Ευχαριστούμε πολύ κα Μάλμου!!! Περιμένουμε με χαρά και άλλα βιβλία σας!

 

 

 

ωωγαλαζια πεταλουδα1

 

ωωγαλαζια πεταλουδα2

 

ωωγαλαζια πεταλουδα3

 

ωωγαλαζια πεταλουδα4