16/5/2019, «Μετράω ως το δέκα», από την παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής της Ελένης Μαρινάκη, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων.

Στον κατάμεστο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων παρουσιάστηκε χθες, Δευτέρα 13 Μαΐου 2019, με εξαιρετική επιτυχία η καινούργια ποιητική συλλογή της αγαπημένης μας ποιήτριας Ελένης Μαρινάκη
“ΜΕΤΡΑΩ ΩΣ ΤΟ ΔΕΚΑ”

 

Για την συλλογή και την προσωπικότητα της ποιήτριας μίλησε με τον γνωστό του συνεπή και συναρπαστικό τρόπο ο κος Γιάννης Δημητρακάκης, Επίκουρος Καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης, ενώ ποιήματα από τη συλλογή διάβασε και σχολίασε μοναδικά ο κος Γιώργος Καρτάκης, συγγραφέας – μεταφραστής και η ίδια η ποιήτρια. Ακολούθησε  συνομιλία με το κοινό.

 

Την εκδήλωση προλόγισε η κα Βιβή Χουδαλάκη, Προϊσταμένη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων και χαιρέτησε ο κος Δημήτρης Βλαχοδήμος, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Νομού Χανίων.

 

Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Νομού Χανίων, το βιβλιοπωλείο «Πετράκη» και τις εκδόσεις «Μελάνι».

 

mar1

 

mar2

 

mar3

 

mar4

 

mar5

 

mar6

 

mar7

 

mar8

 

mar9

 

mar10