18/2/2016, “Ασφαλής πλοήγηση και εθισμός στο Διαδίκτυο”: Στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη της Δημοτικής Ενότητας Σούδας.

Ξεκίνησε το πρόγραμμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων που δίνει τη δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές Α/θμιας εκπαίδευσης να συμμετέχουν σε προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης στο χώρο των Παιδικών-Εφηβικών Βιβλιοθηκών της Δημοτικής Ενότητας Σούδας και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σταλού, για τους μήνες Φλεβάρη-Μάρτη-Απρίλη 2016.

 

Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει στα παιδιά μία εκπαιδευτική εμπειρία μέσα από την οποία να καλλιεργηθούν η φιλαναγνωσία, η εφευρετικότητα, η δημιουργική φαντασία, το χιούμορ, η χαρά της μάθησης.

 

Στην Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη Σούδας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εκδήλωση με θέμα: “Ασφαλής πλοήγηση και εθισμός στο Διαδίκτυο“, με τον Σχολικό Σύμβουλο, Γιώργο Γώγουλο, και τη συμμετοχή των παιδιών της Δ΄ Τάξης του 1ου Δημ. Σχολείου Σούδας.

 

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων ευχαριστεί θερμά τον κ. Γώγουλο, με την ευχή να πραγματοποιηθούν και στο μέλλον ανάλογες συναντήσεις.

 

Ακολουθούν τοποθετήσεις και σχόλια των ίδιων των μαθητών αναφορικά με την εκδήλωση:

 

“Συγχαρητήρια για την επιλογή του θέματος, που είναι πολύ σημαντικό στην ψηφιακή επόχη, που ζούμε”.

“Πρέπει να γίνονται συχνά ενημερώσεις για αυτο το θέμα “Ασφαλής πλοήγηση και εθισμός στο Διαδίκτυο”

“Συγχαρητήρια για την επιλογή του θέματος που είναι πολύ σημαντικό στην ψηφιακή επόχη για να ενημερώνονται γονεις και μαθητες πως να προστατεύονται απο τους διάφορους κινδύνους που παραμονεύουν στο διαδικτυο.

Μας άρεσε πολύ το βιντεάκι που εδειχνε τους πολλούς και διαφορετικούς κινδύνους που διατρέχει ενα μικρό παιδί στο ιντερνετ. Επίσης πολύ ωραίο και ενδιαφέρον ήταν το παιχνίδι που παίξαμε και συμμετειχαν τα ιδια τα παιδια.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ! Καλή συνέχεια στις δράσεις σας!”

 

Με εκτίμηση
Οι μαθητές και οι δασκάλες της Δ τάξης
του 1ου Δημ. Σχολ. Σούδας
Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου Φεβρουαρίου 2016
Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Σούδας.

 

 

gogolos1

 

gogolos2