2/6/2015, Καλοκαιρινή Εκστρατεία στις Παιδικές-Εφηβικές Βιβλιοθήκες του Δήμου μας.

“ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ…”


Το σύνθημα της Καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας για παιδιά!

Κάλεσμα εθελοντών

Ξεκίνησε η προετοιμασία από πλευράς Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, για την οργάνωση και διαχείριση της πανελλαδικής καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2015, για τέταρτη συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας, το Future Library και την αρωγή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων ετοιμάζει το πρόγραμμα της εκστρατείας η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 15 Ιουνίου και θα τελειώσει αρχές Αυγούστου στις Παιδικές-Εφηβικές Βιβλιοθήκες του Δήμου μας.

Η φετινή εκστρατεία ανάγνωσης έχει τίτλο: « Εδώ δεν είναι Βιβλιοθήκη……»,

Η έναρξη της εκστρατείας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα και μπορούν να συμμετέχουν όσα παιδιά επιθυμούν.

Για την υλοποίηση της δημιουργικής αυτής πρωτοβουλίας, η συμμετοχή των εθελοντών θα συμβάλλει σημαντικά στην επιτυχία της.

Καλούμε και φέτος λοιπόν, τους εθελοντές μας να υποστηρίξουν το πρόγραμμα, προσφέροντας την καλή τους διάθεση και τις δεξιότητές τους, για να μετατρέψουμε το χώρο των Παιδικών Βιβλιοθηκών του Δήμου μας σε …καράβια …διαστημόπλοια, …δάση …μουσεία και ότι άλλο ευρηματικό μπορεί να αναπτυχθεί στη σκέψη των μικρών παιδιών..!

Παρακαλούμε όσους επιθυμούν, να δηλώσουν συμμετοχή, έως το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015,

– στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων , Υψηλαντών 30 (Δημαρχείο Χανίων) ή

– τηλέφωνο 2821 3 41662

– e-mail: [email protected]


Σας ευχαριστούμε..!!!

 

καλοκαιρινη εκστρατεια 2015