21/10/2014, “Ο Ελ Γκρέκο μέσα από τα γραμματόσημα …”.

Ο Δήμος Χανίων και η Δημοτική Βιβλιοθήκη , στα πλαίσια του εορτασμού για τη συμπλήρωση 400 χρόνων από το θάνατο του μεγάλου Κρητικού ζωγράφου Δομίνικου Θεοτοκόπουλου, πραγματοποιεί την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 7μ.μ. στο φουαγιέ της Βιβλιοθήκης, έκθεση γραμματοσήμων με θέμα :

 

« Ο Ελ Γκρέκο μέσα από τα γραμματόσημα ….»

 

όπως κυκλοφόρησαν σ΄ όλο τον κόσμο, από την προσωπική συλλογή του Προέδρου της Φιλοτελικής Πολιτιστικής Εταιρείας Χανίων: «Ο Φάρος» κ. Πολύκαρπου Αποστολάκη.

 

Η συλλογή γραμματοσήμων αποτελείται από 30 φύλλα Α4. Απεικονίζονται γνωστά έργα του σπουδαίου ζωγράφου που κυκλοφόρησαν σε πολλές χώρες του κόσμου.,

Ο κ. Πολύκαρπος Αποστολάκης ένας από τους σημαντικότερους συλλέκτες, θα αναφερθεί στη μεγάλη αγάπη του, τον φιλοτελισμό, στην …περιπέτεια της συλλογής του και ειδικότερα στη συλλογή γραμματοσήμων που αφορούν πίνακες του σπουδαίου ζωγράφου.

 

Η έκθεση σκοπό έχει να μεταλαμπαδεύσει την αγάπη για το φιλοτελισμό στους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα στους νέους. Θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014 και θα είναι ανοικτή στις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης:

Δευτέρα-Παρασκευή: 8 π.μ. – 2 μ.μ.
Δευτέρα & Πέμπτη : 5 μ.μ. – 8 μ.μ.
Σάββατο:10 π.μ. -1 μ.μ.

 

γραμματοσημα