21/5/2015, Οι εκπαιδευτικές δράσεις «Συλλέγω εμπειρίες»:« Τα Φανταστικά Ιπτάμενα Βιβλία », Κυριακή 24 Μαΐου 2015 και ώρα 11 το πρωί, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σταλού.

Κυριακή 24 Μαΐου 2015 και ώρα 11 το πρωί, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σταλού.

 

«Τα Φανταστικά Ιπτάμενα Βιβλία του Μορρίς Λεσμόρ»
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων συνεχίζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα *«Συλλέγω εμπειρίες» για τους μικρούς της φίλους, στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σταλού, την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 και ώρα 11 το πρωί.

Τα παιδιά θα παρακολουθήσουν την βραβευμένη ομώνυμη ταινία μικρού μήκους «Τα Φανταστικά Ιπτάμενα Βιβλία του Μορρίς Λεσμόρ» του W. E. Joyce. Ένα φιλμάκι ύμνος στις λέξεις, στα βιβλία, στην ανάγνωση.

Οι μικροί μας δημιουργοί θα φτιάξουν το δικό τους βιβλιόδεντρο, το βιβλιόδεντρο που ρίζωσε στις καρδιές τους ιστορίες και γνώσεις…
Διάρκεια προγράμματος 2 ώρες.

* Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Συλλέγω εμπειρίες» πραγματοποιείται στις Δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος».
Το πρόγραμμα προτρέπει τα παιδιά να ανακαλύψουν με διαφορετικό τρόπο τη διοργάνωση στην πόλη τους ενός σύνθετου καλλιτεχνικού γεγονότος που καλύπτει τη μουσική, το θέατρο, την ανάγνωση αλλά και το περιβάλλον, ενώ μέσα από έναν πρωτότυπο, βιωματικό τρόπο ενημέρωσης, οδηγεί τους μικρούς επισκέπτες σε συνεχείς ανακαλύψεις για το ΚΠΙΣΝ.

 

stalos1