21/6/2018, Γιορτή έναρξης της «Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2018» στις Παιδικές-Εφηβικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Χανίων

«Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2018» στις Παιδικές – Εφηβικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Χανίων.

 

Γιορτή έναρξης..!!!

Ο Δήμος Χανίων και η Δημοτική Βιβλιοθήκη πραγματοποιούν και φέτος, για έβδομη συνεχή χρονιά, την «Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2018» για παιδιά, με θέμα: ”Αγαπημένα Δεδομένα: παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο”, σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και άλλες 148 Δημόσιες και Δημοτικές βιβλιοθήκες σε όλη τη χώρα.

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018, σχεδιάζεται και οργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υλοποιείται από το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων πραγματοποιεί πληθώρα δημιουργικών δράσεων για παιδιά ηλικίας 6-14 ετών, από τις 20 Ιουνίου έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2018, στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου, στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Σούδας και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σταλού, με τη βοήθεια πολλών εθελοντών, που διαθέτουν τον χρόνο τους, την αγάπη τους και τις γνώσεις τους για τους μικρούς μας φίλους και τους ευχαριστούμε θερμά.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν.

Χθες, Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 , στη γιορτή έναρξης, η Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κήπου Χανίων και η Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη Σούδας μεταμορφώθηκαν σε ένα μεγάλο εργοστάσιο παραγωγής δεδομένων!

Τα παιδιά γνωρίστηκαν, έψαξαν, έκοψαν, σύνθεσαν, ζωγράφισαν και φυσικά παραμυθο-σεργιάνισαν !
Αν δεν το καταλάβατε, ένα βασικό δεδομένο είναι το ότι, ξεκινήσαμε με τα παιδιά μας στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δήμου μας, την Kαλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2018!

Συνεχίζουμε με κέφι και σας περιμένουμε όλους!!!!

Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των δράσεων:

Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, Υψηλαντών 30
Υπεύθυνη προγράμματος: Βιβή Χουδαλάκη, προϊσταμένη Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων
Τηλέφωνο: 2821 3 41662
e-mail:[email protected]
http://www.librarychania.gr/
https://www.facebook.com/librarychania/

Αναλυτικά το Πρόγραμμα της «Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2018» στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δήμου μας:
https://www.librarychania.gr/

 

IMG 7493

 

IMG 7515

 

IMG 7511

 

IMG 7489

 

IMG 7482

 

IMG 7480