21/8/2019, Από την παρουσίαση του βιβλίου «Το Κορίτσι και ο Μονόκερος-Η ΜΑΧΗ» της Ελένης Βασιλείου-Αστερόσκονη, Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019, στις 8μ.μ., στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου Χανίων.

“Το κορίτσι και ο Μονόκερος – Η μάχη “

 

Παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019, στο χώρο της Παιδικής -Εφηβικής Βιβλιοθήκης Δημοτικού Κήπου, το βιβλίο της Ελένης Βασιλείου “Το κορίτσι και ο Μονόκερος – Η μάχη “.

 

Για το βιβλίο μίλησε η εκπαιδευτικός/φιλόλογος κα Κοκοτσάκη Ανδρονίκη, ενώ προλόγισαν η προϊσταμένη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, κα Βιβή Χουδαλάκη και η γραμματέας του συλλόγου εθελοντικής προσφοράς και στήριξης ΟΡΊΖΟΝΤΑ, κα Αρχόντισσα Αναστασάκη.

 

Το παιδικό παραμύθι της Ελένης Βασιλείου περνάει δυνατά μηνύματα με κυριότερο αυτό της ελπίδας για ζωή καθώς η ηρωίδα, η Λευκή, αντιμετωπίζει τον δράκο του καρκίνου. Σε αυτό τον αγώνα έχει μαζί της τον Μονόκερο, τον πιστό της φίλο, που τη βοηθάει να ανακαλύψει την χαρά και την ευτυχία!

 

Η εικονογράφηση έχει γίνει από την ίδια την συγγραφέα. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου διατέθηκαν στον ΟΡΊΖΟΝΤΑ. Στη Βιβλιοθήκη υπήρχαν εθελοντές του ΟΡΊΖΟΝΤΑ που ενημέρωσαν τον κόσμο για την δωρεά μυελού των οστών.

 

be1

 

be2

 

be3

 

be4

 

be5

 

be6

 

be7

 

be8

 

be9

 

be10

 

be11

 

be12

 

be13

 

be14

 

be15