26/3/2014, Επίσκεψη του Δημοτικού Σχολείου Κολυμβαρίου στην Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κήπου, την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014.

Την Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη στο Δημοτικό Κήπο, επισκέφτηκαν τα 80 παιδιά της Β’, Γ΄ και Δ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κολυμβαρίου, την Παρασκευή 14 Μαρτίου.

Ενημερώθηκαν για τη Βιβλιοθήκη και ξεναγήθηκαν στο χώρο της, τάξη -τάξη.
Στη Β΄ τάξη, διαβάστηκε το παραμύθι της Σοφίας Ζαραμπούκα ” Στο δάσος ” εκδ. Κέδρος και οι στη Γ΄και Δ΄τάξη «Το Δέντρο που έδινε» του Σελ Σιλβερστάιν εκδ. Δωρικός. Ένα τρυφερό παραμύθι ύμνος της προσφοράς και της αγάπης που καταφέρνει να συγκινήσει αναγνώστες κάθε ηλικίας.

Ενθουσιασμένοι από την επίσκεψη οι δασκάλες κυρίες Ξανδουδάκη Μαρία , Κυριακοπούλου Εφη, Θεοχάρη Εφη , Σκουρελιώτη Φένια , Παντελάκη Ειρήνη και ο δάσκαλος κ. Ματσούκας Σοφοκλής, που συνόδευαν τα παιδιά έγραψαν στο βιβλίο επισκεπτών:

«Σας ευχαριστούμε για την όμορφη ξενάγηση και όλες τις πληροφορίες που έμαθαν οι μαθητές μας για τη Παιδική Βιβλιοθήκη. Τα παιδιά πέρασαν ευχάριστα μαγεύτηκαν από τις βιβλιοπαρουσιάσεις και αισθάνθηκαν ζεστασιά και ικανοποίηση. Φιλόξενος χώρος και πολύ ζεστή αγκαλιά αυτή που τα υποδέχεστε. Συνεχίστε αυτή τη προσπάθεια, να προσφέρετε τις γνώσεις σας με τον ίδιο ζήλο για να μπορούμε να ελπίζουμε ότι τα παιδιά θα φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο. Συγχαρητήρια!!!»

 

Κολυμβαρι 1

 

Κολυμβαρι 2

 

Κολυμβαρι 3