26/6/2019, «Κουτί άνοιξε!» – Κουτιά και κουτάκια, Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας, στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δήμου μας.

Αυτό το καλοκαίρι είναι ξεχωριστό! Ξεκινήσαμε την καλοκαιρινή εκστρατεία με «Κουτιά και κουτάκια» και φωνάξαμε δυνατά «Κουτί άνοιξε!»

 

Κουτιά μεγάλα – κουτιά μικρά – κουτιά χάρτινα… κουτιά μεταλλικά…… γεμάτα εκπλήξεις, θησαυρούς, μυστικά…

Φτάνει μόνο να τ’ ανοίξεις …. έτσι απλά χωρίς κανόνες… Κουτιά γεμάτα καλοκαίρι … γεμάτα ιστορίες …γεμάτα γνώσεις …γεμάτα βιβλία…γεμάτα παιχνίδια … κουτιά που βγάζουν αποφάσεις … που κρύβουν κινήματα ζωγραφικής…

 

Κουτιά για να φυλάξουμε ότι πολύτιμο ονειρευτήκαμε , επιθυμήσαμε και ζήσαμε … αρκεί να διαλέξουμε το σωστό κουτί … γιατί τα κουτιά είναι δώρα που συχνά αλλάζουν τη ζωή μας..!!!

 

69 παιδιά εντυπωσιάζονται, εμπνέονται και φτιάχνουν τα δικά τους φανταστικά κουτιά και γιρλάντες με τις ερωτήσεις και απαντήσεις και στολίζουν τις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δήμου μας.

 

Κουτιά γεμάτα όνειρα … γεμάτα ταξίδια … γεμάτα αναμνήσεις … γεμάτα θησαυρούς.!!!

 

Το παραπάνω εργαστήρι σχεδιάστηκε από την κα Βοκοτοπούλου Ειρήνη, κοινωνιολόγο και την ομάδα του bookbook.gr και υλοποιήθηκε από το προσωπικό των βιβλιοθηκών μας.

 

 

κουτι1

 

κουτι2

 

κουτι3

 

κουτι4

 

κουτι6

 

κουτι8