27/6/2018, «Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2018», Φυσικά δεδομένα: Ένας κήπος φιλικός στις μέλισσες, Τρίτη 26 Ιουνίου 2018, Παιδική Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου Χανίων

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018
Παιδική Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου Χανίων

 

Φυσικά δεδομένα: Ένας κήπος φιλικός στις μέλισσες.

 

Ο μαγικός κόσμος των μελισσών μέσα από το υπέροχο, ξεχωριστό βιβλίο “Μέλισσες” των Piotr Socha & Wojciech Grajkowski, εξερευνήθηκε από τους μικρούς μας φίλους.

 

Επισκεφτήκαμε το …σπιτάκι τους, την κυψέλη τους. Μάθαμε για τις συνήθειές τους, για το ταξίδι τους , για τους φίλους και τους εχθρούς τους, για τους ανθρώπους που ασχολούνται μαζί τους, μυρίσαμε τις κερήθρες, φορέσαμε τα ειδικά καπέλα, μοιραστήκαμε εμπειρίες…

 

Και φτιάξαμε έναν κήπο φιλικό στις μέλισσες, έξω απ’ τη βιβλιοθήκη μας!!! Σε συνεργασία με το Τμήμα Πρασίνου & Περιβάλλοντος του Δήμου Χανίων που μας προμήθευσε αρωματικά φυτά, γάντια και σκαλιστήρια, φυτέψαμε όλοι μαζί και υποσχεθήκαμε να προσέχουμε τον κήπο μας για το χατίρι των μελισσών!

 

Η δράση σχεδιάστηκε για το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας από την Ειιρήνη Βοτοκοπούλου και υλοποιήθηκε από την Τατσοπούλου Ρούλα, θεατρολόγο, Μαστορακάκη Ευαγγελία, βιβλιοθηκονόμο και τον Στράτο Πουμπλάκη, γεωπόνο.

 

 

φυσικα δεδομενα1

 

φυσικα δεδομενα2

 

φυσικα δεδομενα3

 

φυσικα δεδομενα5

 

φυσικα δεδομενα6