31/7/2015, “Εισαγωγή στο περιβάλλον του Cubase”. Σεμινάρια για έφηβους και ενήλικες στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων σας καλεί να γνωρίσετε τις στοιχειώδεις αρχές της ηχοληψίας, και να ξεδιπλώσετε τη μουσική σας δημιουργικότητα μαθαίνοντας να ηχογραφείτε και να επεξεργάζεστε μουσικό υλικό, χρησιμοποιώντας τα βασικά ψηφιακά εργαλεία που σας προσφέρει το Cubase. Πειραματιστείτε με προ-ηχογραφημένο υλικό, αλλά και με υλικό που θα δημιουργήσετε οι ίδιοι μέσω του προγράμματος Cubase και άλλων βοηθητικών εφαρμογών.

Σκοπός: Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα διάρκειας 10 ωρών (κύκλος 5 συναντήσεων), έχει σκοπό να εισάγει τους έφηβους (μουσικούς και μη) στο περιβάλλον και στις δυνατότητες του Cubase. Το περιεχόμενο του προγράμματος στοχεύει στην εξοικείωση των εκπαιδευομένων με τις βασικές τεχνικές ηχογράφησης και μίξης, που θα τους βοηθήσουν να δημιουργήσουν ένα μουσικό προϊόν της αρεσκείας τους.

Η διδασκαλία των 5 ενοτήτων θα ξεκινήσει Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015, στο Εργαστήρι Πολυμέσων (Media Lab) της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων και περιλαμβάνει διαλέξεις δια ζώσης, πρακτική εξάσκηση και συνοδευτικό υλικό σε μορφή pdf.

Υπεύθυνη προγράμματος: Αφροδίτη Καραντωνάκη, Μηχανικός Μουσικής Τεχνολογίας & Ακουστικής.

Εγγραφές: Για έφηβους και ενήλικες: Από Δευτέρα 3 Αυγούστου έως Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015.

Δηλώσεις συμμετοχής: [email protected]


τηλ. 2821 3 41662-3

 

music studio