5/12/2014, Επισκέψεις Σχολείων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων.

Την ευκαιρία να γνωρίσουν το Media Lab και να περιηγηθούν στους χώρους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης είχαν οι μαθητές της Α’ τάξης του Γυμνασίου Κολυμπαρίου που επικέφθηκαν την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους κ. Μανουσάκη Μαρία, Παπαστυλοπούλου Ειρήνη, Βουτσαδάκη Τριανταφυλλιά, Χριστοδούλου Ιωάννα και Κουτσογιαννάκη Κική.

 

Η επίσκεψη των μαθητών ολοκληρώθηκε με την ξενάγησή τους στην προσωπική Βιβλιοθήκη του Εθνάρχη Ελευθερίου Βενιζέλου.

 

Το Γυμνάσιο Κολυμπαρίου ευχαριστεί το προσωπικό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων για την τόσο ενδιαφέρουσα ενημέρωση πρός τους μαθητές μας στους χώρους της Βιβλιοθήκης. Το ενδιαφέρον, η χαρά και η προσοχή που αποτυπώθηκε στα πρόσωπα των παιδιών, μαρτυρεί την όμορφη εμπειρία που σίγουρα αποτελεί ώθηση προς τον κόσμο του βιβλίου και την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας.
Σας ευχαριστούμε

Α΄τάξη Γυμνασίου Κολυμπαρίου και συνοδοί καθηγητές

 

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ 1

 

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ 2

 

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ 3

 

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ 4

 

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ 5

Παράλληλα την ιδια μέρα, ξεναγήθηκαν μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ελυθερίου Βενιζέλου, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους κ. Γαλυμητάκη Σμαράγδη Πιπεράκη Κυριακή και Σπάρτηλη Νίκη. Οι μαθητές επισκέφθηκαν τους χώρους της ανακαινισμένης Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, ενημερώθηκαν για την ιστορία και τις συλλογές της, ξεναγήθηκαν στην προσωπική Βιβλιοθήκη του Εθνάρχη Ελευθερίου Βενιζέλου, και ήρθαν σε επαφή με το Media lab, που παρέχει προηγμένες υπηρεσίες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες για τη νέα γενιά αφου διαθέτει την δυνατότητα για πλοήγηση στο διαδίκτυο, στούντιο ηχογράφηση, εικόνας και ήχου κ.α.

 

Σήμερα 5/12/2014 το 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου έζησε μιά απερίγραπτη εμπειρία… Το κάθε μέρος της βιβλιοθήκης είναι μοναδικό και ξεχωριστό! Δε θα ξεχάσουμε το δέος μας όταν μπήκαμε στο δωμάτιο με τα βιβλία του Βενιζέλου.
Ευχαριστούμε πολύ για όλα. Μόλις δημιουργήσατε μια υπέροχη ανάμνηση στις καρδιές όλων μας!!

 

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 1

 

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 2

 

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 3