7/11/2014, Τα μυστικά του φιλοτελισμού για παιδιά στην Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη Χανίων.


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων συνεχίζοντας τη συνεργασία με τον Πρόεδρο της Φιλοτελικής Πολιτιστικής Εταιρείας Χανίων: «Ο Φάρος» κ. Πολύκαρπο Αποστολάκη, ξεκινά το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11π.μ. , πρόγραμμα με θέμα : «Τα μυστικά του φιλοτελισμού για παιδιά» , στο χώρο της Παιδικής-Εφηβικής Βιβλιοθήκης Δημοτικού Κήπου.

Σκοπός του προγράμματος είναι ο κ. Αποστολάκης να μεταλαμπαδεύσει την αγάπη για το φιλοτελισμό στα παιδιά, το χόμπι της συλλογής αλλά και της μελέτης των γραμματοσήμων.

Στην πρώτη συνάντηση με τα παιδιά ο κ. Αποστολάκης, θα μιλήσει γενικά για τον φιλοτελισμό, τι σημαίνει, πως ξεκινάμε τη συλλογή μας και θα αναφερθεί στις συλλογές ανά χώρα αλλά και στις θεματικές συλλογές.

Στη συνέχεια του προγράμματος, οι θεματικές ενότητες που έχουν επιλεγεί θα ενθουσιάσουν και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των παιδιών, αφενός γιατί θα αναφέρονται σε αγαπημένα παιδικά θέματα όπως:


-Άγρια ζώα

-Λουλούδια- Πουλιά- Ψάρια
-Διάστημα
-Ποδόσφαιρο
-Ολυμπιακοί Αγώνες
-Αρχαιολογία κ.α.

Και αφετέρου γιατί ο κ. Πολύκαρπος Αποστολάκης θα χαρίζει σε κάθε παιδί σημαντικό αριθμό γραμματοσήμων.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά…: ηλικίας 7-13 ετών  με προεγγραφή, ελεύθερη είσοδος, στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου: 2821 3 41774.