9/6/2015, “Ολοκληρώθηκε ο Μήνας Εφηβείας”.

Κατατέθηκαν οχτώ σενάρια, τα οποία κρίθηκαν από τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από τον Πολυχρόνη Κουτσάκη, έναν εκπρόσωπο των Eκδόσεων Πατάκη και εκπρόσωπο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων.

Διακρίθηκαν τα σενάρια του 1ου Γυμνασίου Χανίων, του 5ου Γυμνασίου Χανίων και του 7ου Γυμνασίου Χανίων.

Και οι τρεις ομάδες μαθητών των οποίων τα σενάρια διακρίθηκαν είχαν τη δυνατότητα να υλοποιήσουν το σενάριό τους και να γυρίσουν ένα διαφημιστικό ταινιάκι μικρού μήκους, χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό του media lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων.

Οι τρεις ταινίες προβλήθηκαν σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Απριλίου 2015 το πρωί στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων.

Οι τρεις ταινιούλες τέθηκαν σε ψηφοφορία στο κοινό. Ευχαριστούμε όλους εσάς για τη μεγάλη σας συμμετοχή στην ψηφοφορία της καλύτερης ταινίας!

Ευχαριστούμε επίσης το 1ο, 5ο και 7ο Γυμνάσιο Χανίων που συμμετείχαν με τις ταινίες τους στη συγκεκριμένη δράση.

Νικητής αναδεικνύεται το 7ο Γυμνάσιο Χανίων (http://on.fb.me/1PWfPkl), καθώς η ταινία των μαθητών του συγκέντρωσε τα περισσότερα likes!

Το σχολείο κερδίζει βιβλία των Εκδόσεων Πατάκη αξίας 100 ευρώ για τη βιβλιοθήκη του.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων ευχαριστεί τις Εκδόσεις Πατάκη, τον κ. Πολυχρόνη Κουτσάκη, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους, για την άψογη συνεργασία και την επιτυχημένη διοργάνωση του προγράμματος.

 

μηνας εφηβειας ολοκληρωση