Creativity Lounge (εκδηλώσεις)

7/3/2016, “Η Καθηγήτρια”, της Αγγελικής Καραθανάση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων.

“Η Καθηγήτρια”, το βιβλίο που καταγράφει τη διαδρομή της Αγγελικής Καραθανάση ως νεοδιόριστης καθηγήτριας στα Χανιά, παρουσιάστηκε την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016, στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων.

 

Το βιβλίο έχει βιωματικό χαρακτήρα και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μυθιστόρημα αυτοβιογραφικού τύπου, με φόντο τα Χανιά μιας άλλης εποχής.

 

Όπως ανέφερε η συγγραφέας του βιβλίου «όταν αποφάσισα να το δημοσιεύσω, είδα ότι αναβιώνει η πόλη, το ήθος και οι άνθρωποι των Χανίων, το σχολείο, το εκπαιδευτικό σύστημα, όπως ήταν στα τρία τελευταία χρόνια της δικτατορίας. Όλα αυτά περνάνε ζωντανά μπροστά μας. Όταν ξανά είδα τις γραπτές σημειώσεις μου τις οποίες κρατούσα τότε -καθώς δεν πρόκειται για αναμνήσεις μου και το βιβλίο δεν έχει νοσταλγικό χαρακτήρα, καθόλου- σκέφτηκα ότι θα έχουν ενδιαφέρον».

 

Για το βιβλίο μίλησαν ο ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης Σταμάτης Ν. Φιλιππίδης, ο δρ Νεοελληνικής Φιλολογίας (ΓΕ.Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου) Δημήτρης Βλαχοδήμος και η εκπαιδευτικός – επιστημονική συνεργάτιδα της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης Μαρία Χατζηαποστόλου.
Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η παιδαγωγός Παυλίνα Παραδομενάκη.

 

Ο κ. Φιλιππίδης έκανε λόγο για ένα «ημερολόγιο το οποίο εκ των υστέρων η συγγραφέας επεξεργάζεται και το κάνει πιο λογοτεχνικό. Αυτό το ημερολόγιο των τριών πρώτων χρόνων ως καθηγήτρια στα Χανιά έχει επεξεργαστεί και έχει γίνει ένα αφήγημα με τη γενικότερη έννοια του όρου. Και μιλά για τη ζωή της γενικότερα, όχι μόνο ως εκπαιδευτικού, αλλά και ως άνθρωπος, τα συναισθήματά της, τη σχέση με τους γονείς των μαθητών, τους συναδέλφους, τα προβλήματα της οικογένειας της κ.λπ. Είναι η ζωή της ολόκληρη. Πρόκειται για ένα χρονικό το οποίο καθρεφτίζει με μια πιστότητα και μια ειλικρίνεια και τόλμη όλο τον συναισθηματικό κόσμο, τις σκέψεις, τις ιδέες ενός νέου ανθρώπου που δουλεύει σε ένα δύσκολο επάγγελμα όπως είναι ο καθηγητής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς η Παιδεία ήταν και είναι πάντα ο ουσιαστικός παράγοντας για το μέλλον του Ελληνισμού».

 

Από την πλευρά του ο κ. Βλαχοδήμος προσέγγισε το βιβλίο ως μια σχολική μαρτυρία, ως μια κατάθεση για τη σχολική ζωή όπως ήταν τότε έτσι ώστε «να δει ο σύγχρονος αναγνώστης πώς ήταν το σχολείο στις αρχές της δεκαετίας του ’70, τι έχει παραμείνει ίδιο, τι έχει αλλάξει για να μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Είναι ένα βιβλίο που θέτει προβληματισμούς. Πρόκειται για ένα αξιανάγνωστο βιβλίο, διότι τα βιβλία που μιλάνε για το σχολείο τα τελευταία τριάντα χρόνια είναι λίγα, δεν τολμάει κανείς εύκολα να γράψει ένα τέτοιο βιβλίο μιλώντας για την εμπειρία του».

 

Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Δήμος Χανίων & η Δημοτική Βιβλιοθήκη, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Χανίων.

 

καραθαναση1

 

καραθαναση4

 

καραθαναση3

 

καραθαναση6

 

καραθαναση5

 

καραθαναση2

23/2/2016, Παρουσίαση του βιβλίου «Η καθηγήτρια» της Αγγελικής Καραθανάση, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων.

Ο Δήμος Χανίων & η Δημοτική Βιβλιοθήκη, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Χανίων και τις εκδόσεις Γαβριηλίδης σας καλούν στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Αγγελικής Καραθανάση, «Η καθηγήτρια» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 και ώρα 7.30 μ.μ. στο χώρο της Βιβλιοθήκης, Υψηλαντών 30.

 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:


- Σταμάτης Ν. Φιλιππίδης, ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης


- Δημήτρης Βλαχοδήμος, Δρ. Νεοελληνικής Φιλολογίας (ΓΕΛ Ελευθερίου Βενιζέλου)


- Μαρία Χατζηαποστόλου, εκπαιδευτικός - Επιστημονική Συνεργάτιδα της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης.

 

Θα διαβάσει αποσπάσματα η Παυλίνα Παραδομενάκη, παιδαγωγός.

 

καραθαναση

12/1/2016, “Διαβάζω για τους άλλους”: Με επιτυχία η α΄ συνάντηση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων.

H Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων σε συνεργασία με το εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό Δίκτυο «Διαβάζω για τους άλλους», πραγματοποίησαν συνάντηση την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 με το κοινό της πόλης μας, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων. Η προσέλευση και η ανταπόκριση ανθρώπων διαφορετικών ηλικιών υπήρξε συγκινητική!

 

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Δια βίου μάθησης και Βιβλιοθηκών, Βαρβάρα Περράκη ήταν παρούσα στην παρουσίαση αυτού του ιδιαίτερου και ευαίσθητου εγχειρήματος και τόνισε την ανάγκη της διαρκούς κίνησης προς τον συνάνθρωπο ως σταθερή στάση ζωής, επισήμανε τη σπουδαιότητα του οργανωμένου και συστηματικού εθελοντισμού. Το πρόγραμμα "Διαβάζω για τους Άλλους" είναι ένας τρόπος κοινωνικής προσφοράς, αλλά κυρίως ικανοποιεί ανάγκες γνώσεις, μόρφωσης και ουσιαστικής ανθρώπινης επικοινωνίας με κοινωνικές ομάδες, που έχουν δικαίωμα σε μια ισότιμη ζωή.

 

Η Πρόεδρος του δικτύου «Διαβάζω για τους άλλους», Αργυρώ Σπυριδάκη, συνοδευόμενη από την υπεύθυνη δράσης του δικτύου στην Κρήτη, Μαρία Καραβασίλη, παρουσίασαν τους στόχους του κινήματος, αναφέροντας:

«Το εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό Δίκτυο "Διαβάζω για τους Άλλους" αποτελείται από μια ομάδα εθελοντών, που στόχο έχει να διαβάζει σε ανθρώπους, που δεν μπορούν να το κάνουν μόνοι τους. Είναι άνθρωποι με προβλήματα όρασης, μη βλέποντες, άνθρωποι, που αδυνατούν να κρατήσουν βιβλίο στα χέρια τους, όπως ηλικιωμένοι σε γηροκομεία, παιδάκια σε ιδρύματα ή αναλφάβητοι φυλακισμένοι.

 

«Για να ακούνε με τα μάτια μας και να διαβάζουν με τη φωνή μας» και με την πεποίθηση ότι η πρόσβαση στα βιβλία πρέπει να είναι δυνατή σε όλους, οι εθελοντές αφιερώνουν και διαχειρίζονται ποιοτικά τον ελεύθερο χρόνο τους. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι πάρα πολύ μεγάλη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων. Αυτή τη στιγμή στο Διαβάζω για τους Άλλους είναι πλέον των 700 εγγεγραμμένων εθελοντών από όλη της Ελλάδα και τον Ιούλιο του 2015, απέκτησε νομική υπόσταση ως Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ).

 

Μέχρι το τέλος της συνάντησης συστάθηκε επιτροπή υπεύθυνη για τη γραμματειακή υποστήριξη στην πόλη μας. Σε ένα μήνα θα είναι έτοιμη να ξεκινήσει το έργο της με την εκπαίδευση και τη δράση των εθελοντών που θα συμμετέχουν», ανέφερε η κα Αργυρώ Σπυριδάκη.

 

Η Προϊσταμένη των Δημοτικών Βιβλιοθηκών, Βιβή Χουδαλάκη, ανέφερε ότι η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων θα συμμετέχει στις δράσεις ζωντανών αναγνώσεων σε ιδρύματα, διαθέτοντας βιβλία από την πλούσια συλλογή της, στις ηχογραφήσεις βιβλίων λογοτεχνίας, παραχωρώντας το Music Studio της Βιβλιοθήκης, προκειμένου να εμπλουτιστεί η Ακουστική Βιβλιοθήκη των Τυφλών, καθώς και το χώρο της για συναντήσεις και σεμινάρια.

 

Ευχαριστίες οφείλονται σε όλους τους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν, ενώ όσοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στη συνάντηση αυτή μπορούν να επικοινωνούν με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων στα τηλ. 2821341661-3 για περισσότερες πληροφορίες.

 

διαβαζω για αλλους1

 

διαβαζω για αλλους2

10/12/2015, Μήνας Εφηβείας με την Αννα Κοντολέων : "Οι έφηβοι αγγίζουν το άπειρο", στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στις 8 Δεκεμβρίου 2015.

Χρησιμοποιώντας υλικό από το βιβλίο "Μέχρι το άπειρο κι ακόμα παραπέρα", η Άννα Κοντολέων συναντά μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

 

Σε μια συμμετοχική δράση, όπου μέσα από διαδραστικά παιχνίδια και αυτοσχεδιασμούς, προβολή βίντεο, παιχνίδια ρόλων και ασκήσεις δημιουργικής γραφής, οι έφηβοι θα εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους πάνω σε σύγχρονα ζητήματα, όπως ο ρατσισμός, η φιλία, η οικονομική κρίση, η οικογένεια. 

 

Η συνάντηση μας με την κα Άννα Κοντολέων ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Τα παιδιά του τμήματος (Α3) της Α' Τάξης Λυκείου εκφράστηκαν, ''έπαιξαν” τους ρόλους τους, αναρωτήθηκαν, προβληματίστηκαν, συνεργάστηκαν.

 

Το πιο εποικοδομητικό δίωρο της καθημερινότητας τους. Πιστεύω ότι βοήθησε και στη συνεργασία τους.

Ευχαριστούμε πολύ,

 

Ελένη Καρτσωνάκη

1ο ΓΕΛ Χανίων

 

kontoleon1

 

kontoleon2

 

kontoleon3

8/12/2015, 2 χρόνια λειτουργίας του Media lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων

Αναδρόμή στις δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης με αφορμή την συμπλήρωση 2 χρόνων λειτουργίας του Media Lab.

Στιγμές δημιουργικότητας, χαλάρωσης, μάθησης.

Η Βιβλιοθήκη του Δήμου Χανίων καινοτομεί, ανοίγει νέους ορίζοντες... η κοινωνία ανταποκρίνεται...

Πολλές ευχαριστίες στο Future Library και στο 'Ιδρυμα "Σταύρος Νιάρχος".

 

Παρακαλουθήστε μια σύντομη αναδρομή των 2 χρόνων λειτουργίας του Media Lab :

 

 

 

 

7/12/2015, Συμμετοχή Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανιών στο 3ο Future Library Unconference.

«Στο πλαίσιο της πολύπλευρης κρίσης που βιώνει σήμερα η χώρα μας, γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο ότι η συνεργασία είναι ο μόνος τρόπος μέσω του οποίου μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις αντιξοότητες και οι βιβλιοθήκες καλούνται πλέον να έχουν πρωτεύοντα ρόλο στην ανάπτυξη της συνεργατικής νοοτροπίας», αυτό τονίστηκε μεταξύ άλλων στο 3ο Future Library Unconference, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 27 & 28 Νοεμβρίου 2015 και συμμετείχαν βιβλιοθήκες από όλη την Ελλάδα και δεκαεπτά και πλέον χώρες από το εξωτερικό.

 

Το Unconference 2015 αναδεικνύει την επιτυχία των συνεργασιών και επενδύει στη συνεργατική δράση σε κάθε επίπεδο: προσωπικό, τοπικό, εθνικό, διεθνές. Οι βιβλιοθήκες αποκτούν εξωστρέφεια, επικοινωνούν, συνεργάζονται, δημιουργούν.

 

Τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων εκπροσώπησε η προϊσταμένη κα Βιβή Χουδαλάκη όπου και παρουσίασε video με τις δράσεις των δύο ετών 2013-2015 της λειτουργίας του Media Lab της Βιβλιοθήκης, αποκομίζοντας θετικές κριτικές και σχόλια θαυμασμού για το σημαντικό έργο που επιτελέστηκε στη Βιβλιοθήκη.

 

Στο Συνέδριο παρουσιάστηκε επίσης ο απολογισμός της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2015 για παιδιά αλλά και το πρόγραμμα του ΚΙΚΠΕ «Από την έρευνα στη διδασκαλία». Υπενθυμίζουμε ότι και στα δύο προγράμματα συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων.

 

Το Future Library Unconference καθιερώνεται σταδιακά ως μια σημαντική συνάντηση δυνάμεων του χώρου της γνώσης και της δημιουργίας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης: ένα φεστιβάλ μάθησης, νέων ιδεών, δημιουργίας νέων δεσμών και συνεργατικής δράσης!

 

Παρακολουθήστε μία σύντομη αναδρομή στα δύο χρόνια λειτουργίας του Media Lab

 

 

 

Στιγμές δημιουργικότητας, μάθησης, χαλάρωσης...
Η Βιβλιοθήκη του Δήμου Χανίων καινοτομεί, ανοίγει νέους ορίζοντες...
Η κοινωνία ανταποκρίνεται...
Ευχαριστίες από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων στο Future Library και το Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος".

 

συνεδριο 2015

3/12/2015, Μήνας Εφηβείας με την Άννα Κοντολέων: "Οι έφηβοι αγγίζουν το άπειρο".

Χρησιμοποιώντας υλικό από το βιβλίο "Μέχρι το άπειρο κι ακόμα παραπέρα", η Άννα Κοντολέων συναντά μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου σε μια συμμετοχική δράση, όπου μέσα από διαδραστικά παιχνίδια και αυτοσχεδιασμούς, προβολή βίντεο, παιχνίδια ρόλων και ασκήσεις δημιουργικής γραφής, οι έφηβοι θα εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους πάνω σε σύγχρονα ζητήματα, όπως ο ρατσισμός, η φιλία, η οικονομική κρίση, η οικογένεια.

 

Σήμερα Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 το Α4 τμήμα του 1ου Γενικού Λυκείου Χανίων επισκεφθήκαμε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων στο πλαίσιο του προγράμματος “ Μήνας Εφηβείας”.
Είχαμε τη χαρά να “συναναστραφούμε” με τη συγγραφέα Άννα Κοντολέων.
Μια μοναδική εμπειρία και συναναστροφή τόσο για εμένα , όσο και για τους μαθητές μου.
Ένα μεγάλο “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” σε όλους εκείνους , που εμπνεύστηκαν και του έδωσαν σάρκα και οστά.

Γιώργος Καρκάνης
υπεύθυνος καθηγητής του Α4 τμήματος
του 1ου ΓΕΛ Χανίων.

 

Η συνάντηση με τα παιδιά της Α' λυκείου του 1ου Γενικού Λυκείου Χανίων ήταν μια υπέροχη εμπειρία για μένα.
Η συμμετοχή τους στην παρουσίαση και η συζήτηση που ακολούθησε άφησαν σε όλους μας μια όμορφη ανάμνηση.
Ειλικρινής διάλογος, διασκεδαστικές ασκήσεις, αληθινή επαφή και ουσιαστική επικοινωνία.
Ευχαριστώ και τα παιδιά , και το δάσκαλο τους κ. Καρκάνη.

Άννα Κοντολέων

 

Υπενθυμίζουμε ότ η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων φιλοξενεί για τρίτη χρονιά τον Μήνα Εφηβείας σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πατάκη και προσκαλεί οργανωμένες τάξεις Γυμνασίων και Λυκείων να συμμετάσχουν σε μια ξεχωριστή δημιουργική δράση, ειδικά σχεδιασμένη για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

 

Φέτος οι έφηβοι θα έχουν τη χαρά να συνεργαστούν με την Άννα Κοντολέων, συγγραφέα, μεταφράστρια, θεατρολόγο και τον Πολυχρόνη Κουτσάκη, συγγραφέα, Αναπληρωτή Καθηγητή Πολυτεχνείου Κρήτης.

 

κοντολεων αννα3

 

κοντολεων ανν21

 

κοντολεων αννα4

 

κοντολεων αννα1

 

κοντολεων αννα

11/11/2015, Μήνας Εφηβείας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων.

Μήνας Εφηβείας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων.

 

Εκδηλώσεις για οργανωμένες ομάδες μαθητών.

 

Κλείστε τώρα μία εκδήλωση για την τάξη σας και δώστε μια άλλη διάσταση στο θέμα που δουλεύετε με τους μαθητές σας.

 

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων φιλοξενεί για τρίτη χρονιά τον Μήνα Εφηβείας σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πατάκη και προσκαλεί οργανωμένες τάξεις Γυμνασίων και Λυκείων να συμμετάσχουν σε μια ξεχωριστή δημιουργική δράση, ειδικά σχεδιασμένη για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

 

Φέτος οι έφηβοι θα έχουν τη χαρά να συνεργαστούν με την Άννα Κοντολέων, συγγραφέα, μεταφράστρια, θεατρολόγο και τον Πολυχρόνη Κουτσάκη, συγγραφέα, Αναπληρωτή Καθηγητή Πολυτεχνείου Κρήτης.

 

Παρακαλούμε τους εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν με την τάξη τους να επικοινωνήσουν μαζί μας, τηλέφωνο: 2821 3 41662-3

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

 

Άννα Κοντολέων : Οι έφηβοι αγγίζουν το άπειρο xρησιμοποιώντας υλικό από το βιβλίο "Μέχρι το άπειρο κι ακόμα παραπέρα", η Άννα Κοντολέων θα συναντήσει μαθητές γυμνασίου και λυκείου σε μια συμμετοχική δράση, όπου μέσα από διαδραστικά παιχνίδια και αυτοσχεδιασμούς, προβολή βίντεο, παιχνίδια ρόλων και ασκήσεις δημιουργικής γραφής, οι έφηβοι θα εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους πάνω σε σύγχρονα ζητήματα, όπως ο ρατσισμός, η φιλία, η οικονομική κρίση, η οικογένεια.

 

Πολυχρόνης Κουτσάκης : Διαφωνώντας δημιουργικά με τους εφήβους. Ο Πολυχρόνης Κουτσάκης καλεί τους εφήβους σε μια συνάντηση εποικοδομητικής αντιπαράθεσης και διαφωνίας. Με αφορμή ερεθίσματα που θα τους δώσει μέσα από ταινίες, video clip, διαφημίσεις, εικόνες, βιβλία κ.ά., θα τους παροτρύνει σε μια δημιουργική συζήτηση και θα τους καλέσει να πάρουν θέση πάνω σε θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά, εκπαιδευτικά, θέματα που απασχολούν τους νέους σήμερα στις σχέσεις τους με τους άλλους, με το δικαίωμά τους στο όνειρο για ένα καλύτερο αύριο, με το δικαίωμά τους στην έκφραση.
Σε κάθε απάντησή τους, είτε θετική είτε αρνητική, θα λειτουργεί ως αντίλογος στοχεύοντας στην εξέλιξη των επιχειρημάτων τους και της συνδυαστικής τους σκέψης.


Γιατί αυτό κάνουν και τα βιβλία: μας αποκαλύπτουν διαφορετικούς τρόπους να κοιτάμε τον κόσμο.

 

κοντολεων

10/9/2015, Εδώ δεν είναι Βιβλιοθήκη...είναι μια μηχανή του χρόνου - Η εποχή του κινηματογράφου” στο Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων.

Σήμερα, Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015, στις 18:00 στο Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων.

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος "Εδώ δεν είναι Βιβλιοθήκη...είναι μια μηχανή του χρόνου - Η εποχή του κινηματογράφου” της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2015 της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, μια ομάδα καλλιτεχνικά ανήσυχων και ώριμων εφήβων πασχίζει να βάλει μυαλό στους μεγαλύτερους…


Η δεκάλεπτη ταινιούλα " Άκουσέ με ", βάζει στόχο να μεγαλώσει αυτούς που έχουν το σκήπτρο της ηλικίας... Μια ιδέα που έγινε σενάριο, μερικές ατάκες που έστησαν διάλογο, οι αταξίες που κόπηκαν στο μοντάζ και οι αυτοσχεδιασμοί που …τίναξαν τη σκηνοθεσία, έφτιαξαν τη συντροφιά μας γνήσια καλλιτεχνική ομάδα!

 

Ο Νικόλας, η Μιχαέλλα, η Μαρία, η Αθηνά, η Ρουμπίνη, η Αγγελική, ο Στέφανος,η Άρτεμις, η εμψυχώτρια εκπαιδευτικός Ρούλα Βουράκη και όλοι εμείς θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στην πρεμιέρα της ταινίας που με πολύ κέφι τα παιδιά ετοίμασαν για σας.!

 

vouraki tainia

13/5/2015, Παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Δημητρόπουλου με τίτλο: «Μαγεμένη ευχή», το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 και ώρα 7.30μ.μ., στο χώρο του Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, σας προσκαλεί το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 και ώρα 7.30μ.μ. στην παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου του Παναγιώτη Δημητρόπουλου με τίτλο: «Μαγεμένη ευχή» από τις εκδόσεις Anima και σε εικονογράφηση της Χανιώτισας Ζωγράφου Αγγελικής Δρακάκη, στο χώρο του Media Lab της Βιβλιοθήκης, Υψηλαντών 30.

 

Η παρουσίαση της «Μαγεμένης ευχής» θα πλαισιώνει και θεατρική απόδοση από γνωστό θεατρικό εργαστήρι της πόλης, όπως επίσης και διαδραστικό παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους.


Να σημειωθεί πως τα έσοδα του συγγραφέα θα αποδοθούν στο Ίδρυμα " Στέγη Κοριτσιού" του Αγ. Νεκταρίου Χανίων.


Σας περιμένουμε όλους για να ταξιδέψουμε στο κόσμο της μικρής Νεφέλης …

 

mageneni

 

 

(c) 2013 Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων | Website by IMMKO