Α΄ Λέσχη Ανάγνωσης Ενηλίκων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων


Τα μέλη της Α΄ Λέσχης Ανάγνωσης Ενηλίκων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, παραβρέθηκαν στην καθιερωμένη μηνιαία συνάντηση τους, παρουσία και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Ιωάννη Γιαννακάκη, συζητώντας το βιβλίο «Ο άνδρας μου» της Ρούμενα Μπουζάροφκα, εκδ. Gutenberg, την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 το απόγευμα, στο χώρο της Βιβλιοθήκης.

Στα 11 διηγήματα που απαρτίζουν το βιβλίο οι ηρωίδες είναι όλες γυναίκες που αφηγούνται σε πρώτο πρόσωπο τις διαταραγμένες σχέσεις τους με τους άνδρες τους. Σχεδόν τίποτα δεν κυλάει ήρεμα στην κατά τα άλλα τακτοποιημένη -φαινομενικά τουλάχιστον- ζωή αυτών των γυναικών.
Στο επίκεντρό είναι Ο Άντρας τους και γύρω από αυτόν περιπλέκουν τις αφηγήσεις τους. Πώς αντιδρούν οι γυναίκες; Μήπως έχουν και αυτές κάποιο μερίδιο ευθύνης αποδεχόμενες αυτήν την εξουσία;

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συναντήσουμε τη συγγραφέα Rumena Bužarovska την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023, στο 2ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων!

Επόμενη συνάντηση των μελών της Λέσχης, την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 με το βιβλίο «Το χρονικό ενός δυσλεκτικού» του Γιάννη Πάσχου, εκδ. Περισπωμένη.

Θα έχουμε τη χαρά να συναντήσουμε από κοντά τον συγγραφέα Γιάννη Πάσχο, την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023, στην Πύλη Sabbionara, να συζητά το βιβλίο του με τη δημοσιογράφο Κυριακή Μπεϊόγλου, στο 2ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων!