Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων στο 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών στην Κέρκυρα.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων στο 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών στην Κέρκυρα.


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών, με θέμα: “Πράσινες & Βιώσιμες Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες στη μετα-COVID Εποχή”, το οποίο διοργανώθηκε στο νησί της Κέρκυρας, στις 19-21 Οκτωβρίου 2022 από τη Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου, μετά από 2 χρόνια διαδικτυακών συνεδρίων.

Τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων εκπροσώπησαν η Προϊσταμένη, Βιβή Χουδαλάκη και οι βιβλιοθηκονόμοι, Αρετή Καρβέλη και Χρυσή Αντωνακάκη, με μεγάλη ικανοποίηση για τη δια ζώσης παρουσία έπειτα από τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Πρόκειται για ένα συνέδριο  θεσμό για την κοινότητα των Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών, αλλά και γενικότερα για τους βιβλιοθηκονόμους όλων των βιβλιοθηκών της χώρας, «μια πολύτιμη ευκαιρία για επιστημονική ενημέρωση, επαγγελματική ζύμωση, αναζήτηση νέων συνεργασιών και ανανέωση παλαιών επαφών», αναφέρει μεταξύ άλλων η κ. Χουδαλάκη εκφράζοντας τις ευχαριστίες της στη Δημοτική Αρχή «που υποστηρίζει και στηρίζει τη “διά βίου μάθηση” των υπαλλήλων του Δήμου μας, δίδοντας μας την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε ένα τόσο ενδιαφέρον Συνέδριο!».