Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2024, «Συννεφο-ιστορίες», στην Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κήπου

#ΚΕ2023gr #forEBEr “Συννεφο-ιστορίες”

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024, οι μικροί αναγνώστες της Παιδικής – Εφηβικής Βιβλιοθήκης Δημοτικού Κήπου Χανίων, είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα ταξίδι από τη γη μέχρι… 6000 μέτρα ύψος και να γνωρίσουν τα σύννεφα!

Τα νέφη, που από μακριά μας φανερώνουν καθώς κινούνται τα χίλια τους πρόσωπα, μα από κοντά μας συστήνονται με τ’ όνομά τους και μας καλούν να παίξουμε παιχνίδια για να τα μάθουμε καλύτερα.Ένα εργαστήρι γεμάτο γνώσεις ενάντια στη λήθη, δράση, αλλά και χειροτεχνίες!

Από σήμερα συννεφο-ήρωες φτιαγμένοι με μεράκι από τα χέρια των παιδιών κοσμούν τη βιβλιοθήκη μας!

Εμψυχωτής: Σωτηρία Τατσοπούλου, βρεφονηπιαγωγός, παιδαγωγός θεάτρου

Οι βιβλιοθήκες του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών, ανάμεσά τους και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανιών, υποδέχονται τους μικρούς μας φίλους, προσκαλώντας τους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι αναζήτησης… από τη Γη ως τον ουρανό!

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2024 με θέμα: “Από τη Γη έως τον Ουρανό, Μαθαίνω, Σκέφτομαι, Ζω” διοργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ (Διευθυντής: Καθηγητής Κωνσταντίνος Δ. Μαλαφάντης).