Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2024, «Δράση τώρα!», στην Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κήπου

ΚΕ2024gr #forEBEr “Δράση τώρα!”

Την όμορφη παρέα μας απασχόλησε η κλιματική αλλαγή. Παρακολουθώντας και σχολιάζοντας σχετικό βίντεο μιλήσαμε για το φαινόμενο του θερμοκηπίου και ποιες ανθρώπινες δραστηριότητες το ενισχύουν αλλά και πώς μπορούμε να το ανατρέψουμε.

Μάλιστα έγινε ιδιαίτερη αναφορά σε περιβαλλοντικά θέματα της πόλης μας, όπως η ανάγκη για περισσότερο πράσινο, με εύστοχες επισημάνσεις εκ μέρους των παιδιών.

Η δράση ολοκληρώθηκε με ζωγραφιές και συνθήματα για την προστασία του πλανήτη μας.

Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι με παιχνίδια αλλά και δημιουργικές ενασχολήσεις!

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024, στην Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου.

Μία ακόμα εξαιρετική παρουσίαση από τη Σμαράγδη Γαλημιτάκη, φιλόλογο-εκπαιδεύτρια ενηλίκων! Σ΄ ευχαριστούμε Σμαράγδη για την αγαστή συνεργασία και τη στήριξη και την αγάπη σου στα παιδιά μας, όλα αυτά τα χρόνια!

Οι βιβλιοθήκες του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών, ανάμεσά τους και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανιών, υποδέχονται τους μικρούς μας φίλους, προσκαλώντας τους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι αναζήτησης… από τη Γη ως τον ουρανό!
Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2024 με θέμα: “Από τη Γη έως τον Ουρανό, Μαθαίνω, Σκέφτομαι, Ζω” διοργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ (Διευθυντής: Καθηγητής Κωνσταντίνος Δ. Μαλαφάντης).