Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2024, «Γιορτή Έναρξης: Από τη Γη έως τον Ουρανό, Μαθαίνω, Σκέφτομαι, Ζω», στην Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη της Σούδας

ΚΕ2023gr #forEBEr. Γιορτή Έναρξης!!! στις 17 Ιουνίου 2024

Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2024 με θέμα: “Από τη Γη έως τον Ουρανό, Μαθαίνω, Σκέφτομαι, Ζω”

Οι μικροί μας φίλοι πραγματοποίησαν ένα φανταστικό ταξίδι από τη Γη έως τον Ουρανό και με συμμάχους τα δέντρα, τα σύννεφα και τη Σελήνη, περιπλανήθηκαν στο σύμπαν και ξετύλιξαν το νήμα της ζωής του πλανήτη σε μια μοναδική αποστολή, τη διάσωση της γνώση!!

Μια υπέροχη δράση μέσω της οποίας τα παιδιά συνέλεξαν πολύτιμες πληροφορίες μέσα από βιβλία γνώσεων, ανέπτυξαν τη φαντασία τους και δημιούργησαν ένα υπέροχο ομαδικό έργο τέχνης με θέμα: Από τη Γη έως τον Ουρανό!!

Οι βιβλιοθήκες του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών, ανάμεσά τους και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανιών, υποδέχονται τους μικρούς μας φίλους, προσκαλώντας τους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι αναζήτησης… από τη Γη ως τον ουρανό!


Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία διοργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ (Διευθυντής: Καθηγητής Κωνσταντίνος Δ. Μαλαφάντης).