Πρόγραμμα φιλαναγνωσίας: “Πόσο τέλειος είσαι…! έτσι ακριβώς όπως είσαι!” στην Παιδική- Εφηβική Βιβλιοθήκη Σούδας

Παρέα με παραδοσιακή μουσική από το μακρινό Θιβέτ πραγματοποιήθηκε διαδραστική κουκολοθεατρική αφήγηση του βιβλίου «Το μικρότερο γιάκ» των Λου Φρεϊζερ και Κεϊτ Χιντλεϋ, εκδόσεις Πατάκη …

Η Γκέρτα είναι το καταπληκτικότερο μικρότερο γιακ του κοπαδιού, με το μακρύτερο, στιλπνότερο τρίχωμα και τις πιο γερές οπλές στα πόδια, ώστε να μπορεί να χοροπηδά από κορυφή σε κορυφή. Μόνο που η Γκέρτα δε θέλει να είναι το μικρότερο γιακ.

Θέλει να μεγαλώσει και να γίνει ένα κανονικό, μεγάλο γιακ. Μήπως, όμως, υπάρχουν κάποια πράγματα που μόνο μια Γκέρτα μπορεί να κάνει; Μια φανταστική ιστορία, που μας θυμίζει πόσο τέλειος είναι ο καθένας μας σε αυτό που είναι, έτσι ακριβώς όπως είναι!

Έπειτα τα παιδιά με διάφορα υλικά και χρώματα δημιούργησαν χάρτινες φιγούρες για κουκλοθέατρο και αφηγήθηκαν τα δικά τους φανταστικά παραμύθια!!!

Στο πλαίσιο του προγράμματος φιλαναγνωσίας που οργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων και δίνει τη δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές Α/θμιας Εκπαίδευσης να συμμετέχουν, για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα: «Πόσο τέλειος είσαι…! έτσι ακριβώς όπως είσαι!»

  • Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Αγροκηπίου
  • Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Χωραφακίων
  • Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 20232ο Νηπιαγωγείο Τσικαλαριών
  • Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 – Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Ναυστάθμου