10/11/2016, Ξεχωριστές Κυριακές, «Το περιβόλι της Χαράς και της Λύπης», την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, στη Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σταλού.

Το περιβόλι της Χαράς και της Λύπης»

Στο πλαίσιο των δράσεων για «Ξεχωριστές Κυριακές», που οργάνωσε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, οι μικροί μας φίλοι είχαν μια ξεχωριστή παιδοσυνάντηση την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, στις 11 το πρωί, στον φιλόξενο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σταλού.

Εμψυχώτρια του προγράμματος η κα Στεφανίδου- Ξόμαλη Κυριακή, μουσικοπαιδαγωγός.
Η Κυριακή με οδηγό το βιβλίο του Θανάση Σάλτα «Το περιβόλι της Χαράς και της Λύπης» στήνει ένα διαδραστικό σκηνικό και ταιριάζει τις λέξεις του παραμυθιού την μία μετά την άλλη. Τις ντύνει με μουσική και η μαγεία του παραμυθιού απλώνεται γλυκά – γλυκά παραμυθένια στη Βιβλιοθήκη.

Ο πολυβραβευμένος συγγραφέας με τη ζωντάνια της γραφής του, οδηγεί τους μικρούς μας φίλους μέσα σ’ ένα όμορφο περιβόλι, στο περιβόλι της Χαράς και της Λύπης.
Εκεί γνωρίζουν τη «Χαρά», την «Λύπη», γνωρίζουν νεράιδες, ζώα που μιλούν, μαγικούς ρινόκερους, και τον «χρόνο» μεταμορφωμένο σε νάνο…

Αχ… το μεγαλείο της ζωής πώς να το αγγίξεις μας λέει ο συγγραφέας… Μ’ ένα μικρό παραμύθι μπορεί λιγάκι να τ’ ακουμπήσεις, μπορεί γλυκά να το νοιώσεις…


Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, για χαρούμενους και λυπημένους…. Αχ αλήθεια τι όμορφο που είναι να γελάει κανείς… Χα … τι όμορφο που είναι να δακρύζει… Τι όμορφο που είναι να ζει!!!
Ο Θανάσης Σάλτας «κέρασε» τους μικρούς μας φίλους μόνο χαρά μέσα από το βιβλίο του «Το περιβόλι της Χαράς και της Λύπης»
Ευχαριστούμε την Κυριακή.!

 

 

 

perivoli1

 

perivoli2

 

perivoli3

 

perivoli4