10/2/204, Νέα σεμινάρια (2ος κύκλος) στο Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων: Με επίκεντρο τις νέες τεχνολογίες!

Την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στον «κόσμο» των νέων τεχνολογιών δίνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Χανίων στους αναγνώστες της – και όχι μόνο – μέσω των νέων επιμορφωτικών σεμιναρίων που διοργανώνει στο χώρο του Media Lab

Υπήρξε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, που καλύφθηκαν αμέσως οι θέσεις όλων των σεμιναρίων του 1ου κύκλου που πραγματοποιήθηκαν από τις 27 Ιανουαρίου έως και τις 12 Φεβρουαρίου 2014.

Για το λόγο αυτό θα επαναληφτεί και 2ος κύκλος , από 17 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου 2014, δίδοντας έτσι η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων την ευκαιρία, να έρθουν πιο κοντά στον «κόσμο» των νέων τεχνολογιών, περισσότερα άτομα και ταυτόχρονα να ανταποκριθούμε στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του κοινού μας.

 

Μαθήματα φωτογραφίας,
δημιουργίας και επεξεργασίας βίντεο,
ηχογράφησης και μουσικής παραγωγής,
εκπαίδευση στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης – Social Media ( Facebook, Twitter, Instagram)
περιλαμβάνονται στη θεματολογία των σεμιναρίων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Χανίων που με όχημα τις νέες τεχνολογίες, στοχεύουν στην προώθηση της άτυπης μάθησης, της δημιουργικότητας και της κοινωνικής δικτύωσης.

 

Όλα τα σεμινάρια γίνονται δωρεάν στο Media Lab, το νέο ελκυστικό και άνετο χώρο δημιουργικότητας και πρόσβασης στο διαδίκτυο, που δημιουργήθηκε με τη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής των Χανίων και του Future Library με την υποστήριξη του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων στο τηλέφωνο: 2821 3 41663 (ώρες 08.00 – 14.00) ή στο e-mail: [email protected].

Διευκρινίζεται ότι για τη συμμετοχή στα σεμινάρια απαιτείται προεγγραφή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

MEDIA LAB SEMINARIA