10/3/2015, Παραμυθοκαμώματα Κυριακής: Η παλέτα των συναισθημάτων, την Κυριακή 8 Μαρτίου, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σταλού.

Ένα μαγικό ταξίδι στον πολύχρωμο κόσμο των συναισθημάτων έζησαν οι μικροί φίλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σταλού, την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, το πρωί. Εμψυχώτρια του προγράμματος η Μαριέλλεν Σπανουδάκη, κλινική Ψυχολόγος.

Τα παιδιά μοιράστηκαν μαζί της τη χαρά της αφήγησης μέσα από το βιβλίο της Έρας Μουλάκη «Η παλέτα των συναισθημάτων».

Η Μαριέλλεν με πολύ ευαισθησία και επαγγελματισμό «οδήγησε» και «περπάτησε» τους μικρούς μας φίλους στον πολύχρωμο κόσμο των συναισθημάτων. Ακολουθώντας τον ήρωα του βιβλίου «έπαιξαν» με τις λέξεις αγάπη, χαρά, θλίψη, στεναχώρια, θυμό, ηρεμία, ζήλεια και έμαθαν το «τραγούδι» των συναισθημάτων, το οποίο είναι μοναδικό!

Φωτίζοντας τις παιδικές ψυχές η Μαριέλλεν τους έδωσε την ελευθερία να αναγνωρίσουν, να διαχειριστούν, να πετάξουν και να αποτυπώσουν με έντονα χρώματα, σε μερικά μέτρα χαρτί, συναισθήματα, γιατί μόνο έτσι ο κόσμος τους, ο κόσμος όλος θα αποκτήσει πολλά χρώματα και η ζωή τους περισσότερη χαρά!

Ευχαριστούμε από καρδιάς, την κα Μαριέλλεν Σπανουδάκη, την κα Γαλάνη Νίκη και όλους τους εθελοντές, για το χρόνο και την αγάπη που προσφέρουν στους μικρούς μας φίλους, στις Παιδικές-Εφηβικές Βιβλιοθήκες του Δήμου μας !

 

paramithokamomata 1

 

paramithokamomata 2

 

paramithokamomata 3

 

paramithokamomata 4

 

paramithokamomata 5