14/5/2019, Εκδήλωση με αφορμή την γιορτή της μητέρας, στο χώρο της Παιδικής – Εφηβικής Βιβλιοθήκης Δημοτικού Κήπου Χανίων, το Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Με λέξεις γεμάτες τρυφερότητα και αγάπη, Μάνα – μητέρα – μαμά , καλωσορίσαμε παιδιά και μαμάδες στο χώρο της Παιδικής – Εφηβικής Βιβλιοθήκης Δημοτικού Κήπου Χανίων, το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 και γιορτάσαμε τη γιορτή της μητέρας , τη γιορτή της ζωής.

 

Με αφορμή το βιβλίο ΄΄ Μαμά ΄΄ των Ελέν Ντελφόζ και Κεντέν Γκρεμπάν, αποσπάσματα από το οποίο διάβασε η κ. Ευαγγελία Μαστορακάκη βιβλιοθηκονόμος , τρεις υπέροχες μαμάδες , η κα Άννα Νεμπαυλάκη δασκάλα, η κα Μαρία Ποντικάκη , καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας και η κα Πηνελόπη Παπαδομανωλάκη , επαγγελματίας ονειροπόλα μαμά, κατέθεσαν τις προσωπικές τους εμπειρίες , γεμάτες χαρές, όνειρα, αγωνίες, υποχρεώσεις.

 

Μια ξεχωριστή γιορτή , με μια λέξη μοναδική, με μια λέξη παγκόσμια, συνώνυμη με την αγάπη, την προσφορά, την τρυφερότητα και την ελπίδα.

 

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία την κα Ελένη Τενεκετζή από το βιβλιοπωλείο Κουκουbοοκ και τις αφηγήτριες αυτής της όμορφης δράσης.!

 

 

Γιορτη της μητερας1

 

Γιορτη της μητερας2

 

Γιορτη της μητερας3

 

Γιορτη της μητερας4

 

Γιορτη της μητερας5

 

Γιορτη της μητερας6