14/7/2015, “Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη είναι …εργαστήριο πληροφορικής”, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σταλού της Δημοτικής Ενότητας Ν. Κυδωνίας.

Στα πλαίσια της Καλοκαιρινής Εκστρατείας πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σταλού  την Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015 το απόγευμα η δραση  “Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη είναι …εργαστήριο πληροφορικής”.

 

Για τον «μεγαλύτερο» και «ισχυρότερο» υπάρχει κάποιος που μπορεί να τον κάνει να «χορέψει» ;

Ο Άγγελος Αγγέλου μας δίνει απαντήσεις μέσα από το βιβλίο του «Πώς να κάνεις έναν ελέφαντα να χορέψει».

Το βιβλίο αυτό αφηγήθηκε στους μικρούς μας φίλους ο κ. Γιάννης Σταγάκης, εκπαιδευτικός πληροφορικής, εμψυχωτής του προγράμματος, την Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015 το απόγευμα.

Ένα βιβλίο που με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο αποδεικνύει ότι όλα μπορεί να τα καταφέρουμε, αρκεί να μετατρέψουμε την αδυναμία σε δύναμη.
Ένα σύγχρονο παραμύθι που μας μιλάει για την δύναμη της θέλησης, και την αξία της προσπάθειας. Γιατί η δύναμη δεν απορρέει από το μέγεθος, αλλά από κάτι πολύ πιο βαθύ και σημαντικό, που βρίσκεται μέσα μας.

 

Οι μικροί μας φίλοι με την βοήθεια του κ. Σταγάκη δανείστηκαν ρόλους από την ιστορία της αφήγησης, τους οποίους αποτύπωσαν στον υπολογιστή με εικόνα και ήχο.

 

ergastiri5

 

ergastiri6

 

 

ergastiri7

 

 

ergastiri8