16/3/2018, Η απλώστρα ταξιδεύει στην Παιδική- Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου, Σάββατο 17 Μαρτίου στις 11:00 το πρωί

Η απλώστρα ταξιδεύει στην Παιδική- Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου!
Σάββατο 17 Μαρτίου στις 11:00 το πρωί

«Ταξιδεύουμε με μια απλή απλώστρα»

Ελάτε να απλώσουμε τα φτερά μας σε χώρες φανταστικές, να ζωγραφίσουμε, να ακούσουμε μουσική, να δούμε τον κόσμο τρισδιάστατα!

Η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου που απευθύνεται σε παιδιά Γ΄ έως Ε΄ Δημοτικού, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 11:00 το πρωί, στο χώρο της Παιδικής-Εφηβικής Βιβλιοθήκης Δημοτικού Κήπου.
Και επειδή η απλώστρα αγαπάει πολύ τα παλιά ρούχα, μπορείτε να φέρετε όσα δεν σας χρειάζονται πια και εκείνη θα φροντίσει να τα ανακυκλώσει!

Είσοδος ελεύθερη

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Τι συμβαίνει όταν τα ασήμαντα καθημερινά αντικείμενα πρωταγωνιστούν σε ένα παραμύθι; Όταν καταλαβαίνουν την δύναμή τους;
Το ταξίδι μιας απλώστρας που όσο προχωράει ανακαλύπτει μέσα από περιπέτειες την ζωή. Μια αλληγορία , μία νέα οδύσσεια , η ζωή μας.
Με την συνοδεία γνωστών στάνταρ κομματιών της τζάζ το παραμύθι αυτό αποτελεί και μια εισαγωγή σε διαφορετικές μουσικές επισημαίνοντας της σημασία της ακοής.
Μία απλώστρα όμως δεν μπορεί να αποδεσμευτεί και από αυτά που κουβαλάει, τα υφάσματα. Έτσι και η αφή παίζει μεγάλο ρόλο σ’ αυτό το βιβλίο χειροτέχνημα.
Αφή και ακοή λοιπόν και μια ασπρόμαυρη αισθητική που αφήνει χώρο στους αναγνώστες και αναγνώστριες να χρωματίσουν το βιβλίο όπως θέλουν.
Ένα διαφορετικό ταξίδι αφής, τζαζ μουσικής και ονείρου με μια λιτή και ιδιαίτερη αισθητική προσέγγιση που συγκινεί μικρούς και μεγάλους.
Δημιουργική ομάδα ATOM
Σας περιμένουμε!

 

 

ωωωαπλωστρα