18/11/2016, «Έκθεση χειροποίητης κιθάρας».

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016, στο χώρο του Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκη Χανίων, ο κ. Χρυσάνθου Γιάννης, οικονομολόγος, εκπαιδευτικός – πρώην Δ/ντης του Γενικού Λυκείου Ελευθερίου Βενιζέλου, μοιράστηκε μαζί μας τη μεγάλη αγάπη του, την κατασκευή κιθάρας!

 

Με πολλές πληροφορίες, προβολή power point και έκθεση δεκάδων χειροποίητων κιθάρων κατατόπισε το κοινό του και απάντησε στις ερωτήσεις.

Και όχι μόνο..

Έπαιξε αγαπημένα κομμάτια και τραγουδήσαμε όλοι μαζί γνωστές μελωδίες!

 

Η έκθεση χειροποίητων κιθάρων του κ. Χρυσάνθου, θα παραμείνει στο χώρο της Βιβλιοθήκης μέχρι το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου  2016.

 

 

 «Μοιράζομαι το χόμπι μου κι ότι αγαπώ»

Έχετε κάποιο χόμπι ή απασχόληση που αγαπάτε; Λατρεύετε τα ταξίδια; «Πιάνουν» τα χέρια σας; Έχετε πάθος με συλλογές; Πιστεύετε πως μπορείτε να τα μοιραστείτε με άλλους;

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, στο χώρο του Media Lab του αναγνωστηρίου της, με σύγχρονο εξοπλισμό και υποδομή, σας καλεί να οργανώσουμε μαζί δημιουργικές συναντήσεις. Η πρότασή σας μπορεί να απευθύνεται σε μεγάλους ή μικρούς, να αναπτυχθεί σε μια συνάντηση ή περισσότερες, να έχει σχέση με κάτι καλλιτεχνικό, πρακτικό, γενικότερα δημιουργικό (κατασκευές, ταξίδια, συλλογές, μουσική κλπ).

Σκοπός του προγράμματος, να ανταλλάσσουμε γνώσεις, εμπειρίες, πρακτικές, να συνεργαζόμαστε και να γνωρίζουμε άλλους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τις ίδιες ασχολίες ή παρεμφερείς.

Οι Βιβλιοθήκες μας να μεταμορφώνονται σε κυψέλες δημιουργικών ανθρώπων που επικοινωνούν, μοιράζονται κι ανταλλάσσουν ιδέες και γνώσεις. Βιβλιοθήκες στην καρδιά της τοπικής κοινωνίας.

Πληροφορίες:

-Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 8 π.μ. – 2 μ.μ. Απογεύματα Δευτέρα και Πέμπτη 5 μ.μ. – 8 μ.μ. Σάββατο :10 π.μ. – 1 π.μ.

τηλ. 2821 3 41662

 

κιθαρα1

 

κιθαρα2

 

κιθαρα3

 

κιθαρα4

 

κιθαρα5

 

κιθαρα6