18/5/2015, Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Δημητρόπουλου με τίτλο: «Μαγεμένη ευχή»

Μια όμορφη βραδιά!

Το Σάββατο 16 Μαΐου 2015, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, παρουσιάστηκε το νέο παιδικό βιβλίο των εκδόσεων “Anima”, η «Μαγεμένη Ευχή» γραμμένο από τον Παναγιώτη Δημητρόπουλο κι εικονογραφημένο από τη ζωγράφο, Αγγελική Δρακάκη.

Παιδικές φωνούλες, χαρούμενα προσωπάκια γέμισαν τον χώρο της Βιβλιοθήκης. Οι μικροί μας φίλοι έγραψαν τις δικές τους ευχές σε αστεράκια και τις κρέμασαν στο μαγεμένο δέντρο.!! Γρήγορα όμως κατάλαβαν πως πρέπει να προσέχουμε τι ευχόμαστε…

Παρουσία του συγγραφέα, της εικονογράφου του παραμυθιού και δημιουργού της «πρωταγωνίστριάς» του, Νεφέλης, Αγγελικής Δρακάκη, και της εκπροσώπου του εκδοτικού οίκου κας Ραζή, το βιβλίο παρουσίασαν ο κ. Γαβριήλ Κουρής και οι κυρίες Ρούλα Βουράκη , Μαρία Τσισμενάκη και Χαρίκλεια Ντερμενάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με απόφαση του συγγραφέα Παναγιώτη Δημητρόπουλου, σε κάθε παρουσίαση που θα πραγματοποιείται για το βιβλίο, τα έσοδα θα αποδίδονται αποκλειστικά στα κατά τόπους Ιδρύματα που δραστηριοποιούνται με παιδιά.

Αρχής γενομένης από τη πρώτη του παρουσίαση στα Χανιά, το ποσοστό των εσόδων από τις πωλήσεις θα αποδοθεί στη «Στέγη Κοριτσιού» του Αγίου Νεκταρίου Χανίων.

Όπως ανέφερε ο κ. Δημητρόπουλος μεταξύ άλλων: «ο κύκλος της προσφοράς δεν πρέπει να μείνει ημικύκλιος. Διότι όταν μιλούμε για παιδιά δεν πρέπει να μένουμε απλά στον καλό τον λόγο».

 

magemeni euxi1

 

magemeni euxi2

 

magemeni euxi3

 

magemeni euxi4