2/10/2015, Συγχαρητήριο μήνυμα Περιφερειάρχη Κρήτης, Στ. Αρναουτάκη, προς τον Δήμαρχο Χανίων, Τ. Βάμβουκα, για την καλοκαιρινή εκστρατεία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων.

Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, στον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, για τα αποτελέσματα του συνολικού απολογισμού των δράσεων των καλοκαιρινών εκστρατειών, που πραγματοποίησε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων σε συνεργασία με το Future Library και την αποκλειστική χρηματοδότηση του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

 

«Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά, καθώς πέντε δημοτικές Βιβλιοθήκες της Κρήτης συμμετείχαν σε μια τόσο μεγάλη και τόσο επιτυχημένη προσπάθεια, που οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους:

140 Βιβλιοθήκες
200.000 παιδιά & γονείς
8.402 εργαστήρια
1.500 εθελοντές
3 καλοκαιρινές εκστρατείες
Εμείς από την πλευρά μας συμβάλλαμε όσο μπορούσαμε, αλλά τα θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε εσάς, τους συνεργάτες και τους εθελοντές σας», επισημαίνεται στην επιστολή.

«Ως Περιφέρεια Κρήτης θα παραμείνουμε δίπλα σας, αναπτύσσοντας κάθε δυνατή συνεργασία, που θα προωθεί τη συμμετοχή αλλά και τη δημιουργικότητα των παιδιών μας», καταλήγει στην επιστολή του ο κ. Αρναουτάκης.

Mπορείτε να παρακολουθήσετε συνοπτικά τις δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων και των Τμημάτων της Παιδικής – Εφηβικής Βιβλιοθήκης της Δ.Ε. Σούδας και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σταλού, στο πλαίσιο της φετινής Καλοκαιρινής Εκστρατείας, «Προώθηση της Ανάγνωσης, της Δημιουργικότητας και της Καινοτομίας – Καλοκαίρι 2015» με τίτλο:«Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη…”, που διοργάνωσε σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδος, το «Future Library» και το Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”.

 

Δείτε το βίντεο εδω

 

kalokairini1

 

 

 

 Επιστολή Περιφερειάρχη Κρήτης