2/12/2016, «Γνωρίζω από κοντά τις Βιβλιοθήκες της πόλης μου».

Η διεύρυνση της συνεργασίας μεταξύ της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων και της Βιβλιοθήκης και Κέντρου Πληροφόρησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, εξετάστηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Γνωρίζω από κοντά τις Βιβλιοθήκες της πόλης μου», σε συνάντηση εργασίας, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016, στις εγκαταστάσεις της Βιβλιοθήκης στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

 

Μετά από πρόσκληση του Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης και Προέδρου της Επιτροπής της Βιβλιοθήκης, καθ. Βασίλειου Διγαλάκη, για να γνωρίσουμε το νέο φυσικό και ψηφιακό κόσμο της Βιβλιοθήκης και Κέντρου Πληροφόρησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, με μεγάλη χαρά συμμετείχε και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων.

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Προϊσταμένη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανιών, κα. Χουδαλάκη Βιβή, και οι βιβλιοθηκονόμοι, κα. Μποράκη Θεανώ, κα Μαραβελάκη Μαρία, κα Μαστορακάκη Λίτσα και κ. Σατλάνης Ανδρέας.

 

Παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι της Βιβλιοθήκης του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (Μ.Α.Ι.Χ.) και της Βιβλιοθήκης του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης (Τ.Ε.Ι.)

 

Η κα Μαρία Νταουντάκη, Προϊσταμένη Διεύθυνσης της Βιβλιοθήκης, παρουσίασε αναλυτικά τις βελτιωμένες υπηρεσίες και τον νέο εξοπλισμό της Βιβλιοθήκης. Σε κλίμα φιλικό και εγκάρδιο αντάλλαξαν απόψεις για θέματα βιβλιοθηκονομικά και συνεργασιών.

 

Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης παρατέθηκε γεύμα σε όλους τους καλεσμένους και επισημάνθηκε ότι συναντήσεις ανάλογου περιεχομένου θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον.

 

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανιών ευχαριστεί θερμά για την πρόσκληση και φιλοξενία τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Βασίλειο Διγαλάκη και την Προϊσταμένη Διεύθυνσης της Βιβλιοθήκης κα Μαρία Νταουντάκη!

 

πολυτεχνειο1

 

πολυτεχνειο2

 

πολυτεχνειο3

 

πολυτεχνειο4