2/5/2014, Νέος κύκλος σεμιναρίων στο Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων με επίκεντρο τις νέες τεχνολογίες : Aπό τις 8 Μαΐου 2014

Την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στις νέες τεχνολογίες δίνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων στους αναγνώστες της – και όχι μόνο – μέσω του νέου επιμορφωτικού σεμιναρίου, με θέμα : «Βασική Χρήση Η/Υ», που διοργανώνεται δωρεάν, στο χώρο του Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, από την Πέμπτη 8 Μαΐου έως την Τρίτη 20 Μαΐου 2014, με την εκπαιδεύτρια Μαρία Παρδαλάκη, Μηχανικό Πληροφορικής.

 

Το πρόγραμμά έχει ως στόχο την γνωριμία με το περιβάλλον του ηλεκτρονικού υπολογιστή, την κατανόηση της ορολογίας και τη βασική χρήση του Η/Υ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο σεμινάριο η κατοχή ηλεκτρονικού υπολογιστή από τους καταρτιζόμενους, ώστε να εξασφαλίζεται η εξάσκηση και η προετοιμασία εργασιών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων στο τηλέφωνο: 28213-41663 (ώρες 08.00 – 14.00) ή στο e-mail: [email protected].

 

Διευκρινίζεται ότι τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση και ώρες από 15.00 – 16.00, ενώ για τη συμμετοχή απαιτείται προεγγραφή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (αριθμός ατόμων 12).

 

Σεμιναριο Παρδαλακη1