22/4/2016, Γίνε Εθελοντής στην «Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας για Παιδιά» της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων καλεί όλους τους εθελοντές που θέλουν να λάβουν μέρος στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας για παιδιά, την Πέμπτη 5 Μαϊου 2016 και ώρα 3μ.μ. στο χώρο της (Υψηλαντών 30) να σηζητήσουμε το πρόγραμμα για να οργανώσουμε ένα διασκεδαστικό και δημιουργικό καλοκαίρι για τους μικρούς μας φίλους!

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε δίπλα μας!!!

    

Ξεκίνησε η προετοιμασία από πλευράς Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων για την οργάνωση και διαχείριση της πανελλαδικής καλοκαιρινής εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας που θα «τρέξει» – για πέμπτη συνεχή χρονιά – στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Χανίων για παιδιά, με τίτλο: «Προώθηση της Ανάγνωσης και της Δημιουργικότητας – Καλοκαιρινή εκστρατεία 2016» σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και τις υπόλοιπες Βιβλιοθήκες του δικτύου της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, έχοντας την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

 

Στο πλαίσιο της Καλοκαιρινής εκστρατείας, που φέτος έχει θέμα: «Γίνε εξερευνητής του κόσμου», η Δημοτική Βιβλιοθήκη των Χανίων σας προσκαλεί να υποστηρίξετε την υλοποίηση της δημιουργικής αυτής πρωτοβουλίας, ως εθελοντές, προσφέροντας την καλή σας διάθεση και τις δεξιότητές σας.

Σας καλούμε να πάρετε μέρος σ’ ένα παιχνίδι που θα διαρκέσει από 15 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου 2016 και που θα αναδείξει τη Βιβλιοθήκη μας στον πιο κατάλληλο τόπο για να ξεκινήσουν τα παιδιά την εξερεύνηση και να ανακηρυχθούν σε δεινούς εξερευνητές του κόσμου!

 

Δεν απαιτούνται γνώσεις, σπουδές ή προϋπηρεσία, μόνο η διάθεση να αφιερώσουμε όλοι λίγο από τον ελεύθερο χρόνο μας για να προσφέρουμε εθελοντικά στα παιδιά μας ένα ευφάνταστο, δημιουργικό και διασκεδαστικό καλοκαίρι!

Σχετικές πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο της Δημοτικής Βιβλιοθήκη Χανίων: 28213-41662 (Προϊσταμένη κα Βιβή Χουδαλάκη) και μέσω e-mail: [email protected]

 

 

εκστρατεια 2016 1