24/10/2014, Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης στο χώρο της Παιδικής – Εφηβικής Βιβλιοθήκης, το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014, ώρα 11 π.μ.

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των μικρών αναγνωστών στα προγράμματα των Παιδικών Λεσχών Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, που συνεχίζονται και για το 2014-2015 σε συνεργασία με τη γνωστή συγγραφέα παιδικών βιβλίων, Ευδοκία Σκορδαλά – Κακατσάκη, και τη Σχολική Σύμβουλο της Α/θμιας Εκπαίδευσης, Αθηνά Ντούλια.

 

Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 11π.μ. και μετά το …διάλειμμα των καλοκαιρινών διακοπών, στην Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης στο χώρο της Παιδικής – Εφηβικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Χανίων στον Δημοτικό Κήπο, παιδιά διαφόρων ηλικιών θα γίνουν μια μεγάλη παρέα, θα συζητήσουν, θα ανταλλάξουν απόψεις και θα ταξιδέψουν στο μαγικό κόσμο του βιβλίου.

 

«Για άλλη μια φορά η Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη θα γίνει χώρος συνάντησης με την αθωότητα, την περιέργεια, τον αυθορμητισμό. Θα συζητήσουμε, θα ανταλλάξουμε απόψεις, θα μοιραστούμε εμπειρίες για τα βιβλία που θα διαβάσουμε με σκοπό να ταξιδέψουμε στο μαγικό κόσμο, να προβληματιστούμε, να γίνουμε ακόμα καλύτεροι »

 

ανέφεραν οι υπεύθυνες της Λέσχης Ανάγνωσης κα Κακατσάκη και κα Ντούλια.

 

paidiki lesxi anagnosis

 

paidiki lesxi anagnosis 2