24/5/2017, Γίνε Εθελοντής στην «Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας & Καινοτομίας 2017» της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων

Γίνε Εθελοντής στην «Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας & Καινοτομίας 2017» της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων.

Ξεκίνησε η προετοιμασία από πλευράς Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων για την οργάνωση και διαχείριση της πανελλαδικής Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας, που θα «τρέξει» – για έκτη χρονιά – στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Χανίων, με τίτλο: «Προώθηση της Ανάγνωσης και της Δημιουργικότητας – Καλοκαιρινή εκστρατεία 2017» σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και τις υπόλοιπες 150 δημοτικές και δημόσιες βιβλιοθήκες του δικτύου της.

Στο πλαίσιο αυτής της Καλοκαιρινής εκστρατείας, που φέτος έχει θέμα: «Περιπέτειες από σημείο σε σημείο», η Δημοτική Βιβλιοθήκη των Χανίων σας προσκαλεί να υποστηρίξετε την υλοποίηση της δημιουργικής αυτής πρωτοβουλίας, ως εθελοντές, προσφέροντας την καλή σας διάθεση και τις δεξιότητές σας.

Σας καλούμε να πάρετε μέρος σ’ ένα παιχνίδι που θα διαρκέσει από 16 Ιουνίου έως 8 Σεπτεμβρίου 2017 στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δήμου μας. Μέσα από δημιουργικά εργαστήρια και δραστηριότητες θα μάθουμε πόσα διαφορετικά πράγματα, λέξεις, έννοιες μπορεί να είναι ένα σημείο. Στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δήμου μας, ψάχνουμε, ανακαλύπτουμε, ζωγραφίζουμε, φωτογραφίζουμε διαφορετικά σημεία και φανταζόμαστε τις περιπέτειές μας αυτό το καλοκαίρι από σημείο σε… σημείο!

Για την υλοποίηση του προγράμματος απευθύνουμε και φέτος ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής προς όλους όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν. Ας αφιερώσουμε όλοι λίγο από τον ελεύθερο χρόνο μας για να προσφέρουμε εθελοντικά στα παιδιά μας ένα ευφάνταστο, δημιουργικό και διασκεδαστικό καλοκαίρι!

Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε παιδιά 5- 12 ετών και θα πραγματοποιηθούν όπως αναφέραμε, από 16 Ιουνίου έως 8 Σεπτεμβρίου 2017, στο χώρο της Παιδικής-Εφηβικής Βιβλιοθήκης Σούδας, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σταλού και μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης και στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου.

Σχετικές πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής θα δίδονται στο τηλέφωνο της Δημοτικής Βιβλιοθήκη Χανίων: 28213-41662 (Προϊσταμένη κα Βιβή Χουδαλάκη)

 

ethelontismos

 

Μπορείς να δηλώσεις τη συμμετοχή σου:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdngfZFM3pFfz46vOKSr31BwGmighd_J36c7_1rhTPcpjP-iA/viewform?c=0&w=1