26/11/2014, Σεμινάριο :«Διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων» , με τον αρχιτέκτονα Μανώλη Σέγκο, στο Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων (3η συνάντηση).

Πραγματοποιήθηκε στο Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων η συνάντηση στα πλάισια του σεμιναρίου:«Διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων» την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014.

Στόχος των μαθημάτων είναι η εξοικείωση του σπουδαστή με τις αρχιτεκτονικές μορφές και τα στιλ όπως έχουν διαμορφωθεί μέχρι σήμερα αλλά και γενικότερα με τον σχεδιασμό του χώρου πράγμα το οποίο θα τον βοηθήσει είτε σαν απλό θεατή να αναγνωρίζει και να αφομοιώνει καλύτερα το διαμορφωμένο πε-ριβάλλον είτε σαν μελλοντικό επαγγελματία διακοσμητή δημιουργώντας του μια σημαντική βάση για περαιτέρω διερεύνηση.

 

Το πρόγραμμα δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και απευθύνεται σε όλους αυτούς που θα ήθελαν να καλλιεργήσουν την αισθητική τους ενώ ταυτόχρονα απότελεί και μια πρώτη γνωριμία με τα εικαστικά επαγγέλματα του αρχιτέκτονα, του διακοσμητή και του ζωγράφου.

 

Μια συνεργασία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων.

 

diamorfosi xoron seminario