30/11/2017, Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση του νέου Βιβλίου της Ελένης Πριοβόλου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων.

Με μεγάλη χαρά φιλοξένησε για πρώτη φορά η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων την καταξιωμένη και πολυδιαβασμένη συγγραφέα Ελένη Πριοβόλου, μία συγγραφέα που αγαπήθηκε από το αναγνωστικό μας κοινό ιδιαίτερα, αλλά και από τους μικρούς μας φίλους στα Παιδικά Τμήματα της Βιβλιοθήκης. Στα προγράμματα φιλαναγνωσίας, ο «Τρυφεράκανθος» έχει την τιμητική του.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος «Μετά φόβου». Στο βιβλίο αναφέρθηκε η φιλόλογος και συγγραφέας Ρούλα Βουράκη στην εξαιρετική ανάλυση της. Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε ο εκπαιδευτικός Γεράσιμος Βερυκάκης.

Ακολούθησε συζήτηση με τη συγγραφέα. Το κοινό κατενθουσιάστηκε… ιστορική αναδρομή, κριτική σκέψη, γνώσεις, απλό αφηγηματικός λόγος, μας μάγεψε όλους!!!

Μια σημαντική φωνή της σύγχρονης πεζογραφίας μας, μία συγγραφέας για μικρούς και μεγάλους. Ένα βιβλίο ύμνος στην αγάπη και στη φιλία, στο πάθος για την ελευθερία και την αυτογνωσία που καταλύει όλους τους φόβους…Ένα βιβλίο που αξίζει α διαβαστεί από όλους μας!

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Χανίων, η Δημοτική Βιβλιοθήκη, το βιβλιοπωλείο Πετράκη Ηλέκτρας σε συνεργασία με τις εκδόσεις Καστανιώτη.

 

ωπριοβολου1

 

 

ωπριοβολου2

 

ωπριοβολου3

 

ωπριοβολου4