31/7/2014, Παρουσιάστηκε το βιβλίο “Η ερωτευμένη μπόσα νόβα” στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κήπου.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων σε συνεργασία με τη συγγραφέα, Στέργια Κάββαλου, και τον εικονογράφο, Μάριο Ιωαννίδη, παρουσίασε την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014, στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κήπου, το καινούριο βιβλίο των εκδόσεων “Ιπτάμενο Κάστρο”, με τίτλο: “Η Ερωτευμένη Μπόσα Νόβα“.

Η ερωτευμένη μπόσα νόβα» είναι παραμύθι. Ψέματα. Η «ερωτευμένη μπόσα νόβα» είναι ένα τραγούδι αγάπης. Πάλι ψέματα.
Η «ερωτευμένη μπόσα νόβα» είναι και τα δύο…

Ένα τραγούδι που περιγράφει την ιστορία μιας μαύρης πεταλούδας που βρήκε τα χρώματα για τα φτερά της χάρη στο μουσικό ποντικάκι της καρδιάς της που την πήρε στον ώμο του για της δείξει τον κόσμο. Πρώτη στάση, η Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη Δήμου Χανίων.

Η συγγραφέας Στέργια Κάββαλου και ο εικονογράφος Μάριος Ιωαννίδης, βοήθησαν τα παιδιά να μπουν για τα καλά στο παραμύθι συνδυάζοντας το θεατρικό παιχνίδι και την αφήγηση με τις δημιουργικές χειροτεχνίες και την στιχουργική τέχνη.
Με τη βοήθεια της Στέργιας, οι λίγο μεγαλύτερες δεσποινίδες εμπνευσμένες από την ιστορία, έγραψαν λόγια αγάπης. Με τη βοήθεια του Μάριου, όλα τα παιδιά έφτιαξαν τις δικές τους χρωματιστές πεταλούδες…
Σας ευχαριστούμε Στέργια και Μάριε, σας ευχόμαστε καλοτάξιδο το βιβλίο σας, να είστε πάντα δημιουργικοί, γεμάτοι έμπνευση..!

 

mposa nova 1

 

mposa nova 3

 

mposa nova 2

 

mposa nova 5

 

mposa nova 7