5/12/2016, Πρόγραμμα φιλαναγνωσίας με τίτλο: ” Με ένα βιβλίο ταξιδεύω” στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σταλού, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016.

Πειρατές.

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος φιλαναγνωσίας για παιδιά με τίτλο «Μ’ ένα βιβλίο ταξιδεύω», που οργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, επισκέφθηκαν, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σταλού το 5ο Νηπιαγωγείο Μουρνιών, με την εκπαιδευτικό κα Αγιώτου Ιωάννα, για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα «Πειρατές».

Παρασκευή πρωί και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σταλού γεμίζει αλμύρα, με πειρατές-θαλασσινές περιπέτειες-δυνατές καταιγίδες-θαλάσσια τέρατα-θαμμένους θησαυρούς.

Το ταξίδι ξεκινά με τον … Αντώνη Παπαθεοδούλου και το βιβλίο του «Οι καλοί και οι κακοί πειρατές», ένα βιβλίο αστείο, παιχνιδιάρικο, πολύχρωμο, πειρατικό για να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε κάθε λογής «κακούς» ή να σκάσουμε στα γέλια!

Χωριστήκαμε σε ομάδες, και φορώντας τα καπέλα που είχαμε φτιάξει, μελετήσαμε τον πειρατικό μας χάρτη και παίξαμε το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού! Και όταν το διπλοκλειδωμένο σεντούκι βρέθηκε, ήταν γεμάτο με γλυκές γεύσεις, που μοιραστήκαμε όλοι μαζί!

Με τις κυρίες Νίκη Γαλάνη και Λίτσα Μαστορακάκη.

 

πειρατες1

 

πειρατες2

 

πειρατες3

 

πειρατες4