6/6/2018, ” Ο Ερωτόκριτος από τα χέρια των Ατόμων Με Ελπίδα και Αγάπη”, Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, ώρα 5μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σταλού

Ο Ερωτόκριτος από τα χέρια των Ατόμων Με Ελπίδα και Αγάπη
Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, ώρα 5μ.μ. – Δημοτική Βιβλιοθήκη Σταλού

 

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων σε συνεργασία με την Α/θμια Εκπαίδευση Χανίων και δη με τη Σχολική Σύμβουλο Προσχολικής Αγωγής και Πρεσβευτής του προγράμματος Teachers For Europe κ. Κασσωτάκη-Ψαρουδάκη Πόπη και τα Νηπιαγωγεία: Νηπιαγωγείο Σκινέ-Φουρνέ, 2ο Νηπιαγωγείο Κουνουπιδιανών και Αειφόρο Νηπιαγωγείο Ταυρωνίτη, πραγματοποιεί την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 και ώρα 5μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σταλού εκδήλωση με θέμα: ” Ο Ερωτόκριτος από τα χέρια των Ατόμων Με Ελπίδα και Αγάπη“, συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Teachers For Europe.

 

Καθ’όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς εκπονήθηκε μια σειρά δραστηριοτήτων με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών για τα Άτομα με αναπηρία.

 

Λόγω του Ευρωπαϊκού Έτους πολιτιστικής κληρονομιάς (2018), τα νήπια γνώρισαν την ιστορία του Ερωτόκριτου και την κατασκεύασαν σε ένα βιβλίο με σκοπό να μπορεί να ψηλαφιστεί από άτομα με αναπηρία όρασης.

Το βιβλίο-κατασκευή θα παρουσιαστεί στους γονείς, και θα δωριστεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σταλού .

 

Συνεργαζόμενα Νηπιαγωγεία και Νηπιαγωγοί :
Νηπιαγωγείο Σκινέ-Φουρνέ- Ευαγγελάκη Αγγελική
Αειφόρο Νηπιαγωγείο Ταυρωνίτη : Πετρίκη Σοφία, Ψυλλάκη Ελευθερία
2ο Νηπιαγωγείο Κουνουπιδιανών : Βερικάκη Αλεξάνδρα, Θυμάκης Παρασκευάς, Χειμωνίδου Διαμαντούλα

 

 

ωωωερωτοκριτος1